Nízko nastřelená náušnice - nechat být?

107
14.2.23 13:41

Nízko nastřelená náušnice - nechat být?

Ahoj holky,
malé jsem nechala nastřelit v 5-ti měsících náušnice a doteď nosila pecky kytičky. Teď jsem jí je sundala, protože jsem jí koupila visací a zdá se mi, že dírky jsou docela nízko. Je pravda, že ta jedna je o kousek výš, ale rozdíl je minimální. Nevím, co myslíte, nechaly by jste to být? Dcera má 15 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
107
14.2.23 13:44

Ještě foto s nausnickama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35963
14.2.23 13:54

No má to úplně na divnym místě. Kdo ji to dělal? Já když jsem nechala holkám nastřelovat tak tam vždycky sestřička udělala tečku fixou a odsouhlasily jsme spolu jestli to tak může být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85404
14.2.23 13:56

@Surikataaa neresila bych to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5721
14.2.23 14:02

Není to jenom nízko, ale úplně blbě :?. Ale to jste museli vidět hned, ne? Proto jsem nechávala píchnout u profíků..Těžko říct, jestli by to teď ještě zarostlo :?. Pokud ano, nechala bych to zarůst a píchnout pořádně. Ale já jsem holt detailista a tohle by mě pořádně štvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22918
14.2.23 14:04

Starší dcera má jednu níž, no nechtěla jsem jí už trápit, tak jsme to nechali, ale musí mít pecky a to jsem je ještě dost vybírala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4903
14.2.23 14:05

Stejně nízko má náušnice moje mamka. Bude jí 60 a nikdy s tím žádný problém neměla, jen esteticky ji to dřív prý trochu štvalo :nevim: Já bych to přestřelit nenechávala, podle mě by tam teď už měla vidět jizvičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22918
14.2.23 14:10

Mě to příjde celkem v pohodě, já bych to nechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
14.2.23 14:11

@Lil Kitkatt a v čem konkrétně to je úplně blbě? Mně jen přijdou níže. Nastřelení nám dělali u dětské doktorky a když měla pecičky, tak to vypadalo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
14.2.23 14:13

Dcera bohužel nemá lalůčky, tak se to asi dělá i hůře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3689
14.2.23 14:19
@Surikataaa píše:
Dcera bohužel nemá lalůčky, tak se to asi dělá i hůře.

Co povídáš, má krásná ouška. Dírka jí nezaroste, tak bych to neřešila. Pokud ona sama to někdy bude považovat za problém, určitě si s tím poradí. A mně to nijak špatně nastřelené tedy nepřijde. To jsem viděla jiná zvěrstva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32184
14.2.23 14:19

@Surikataaa no právě, nemá lalůčky, takže mi ty naušničky přijdou úplně v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
14.2.23 14:23

Myslim, ze ji dirky muzou v pohode zarust. Jedna dcera se v 7 letech rozhodla, ze uz nechce nausnice, tak si nechala zarust dirky. Druha byla v 5,5 letech po tezkem urazu delsi dobu v nemocnici, samozrejme bez nausnic kvuli RTG, CT apod. Po navratu domu jsme resili jine zalezitosti nez nausnice, dirky ji taky zarostly. Mne v dospelosti nezarostly ani behem par mesicu.

Ale jinak, vzhledem k tomu, ze nema lalucky, nevim, kde jinde by ty nausnicky mela mit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
14.2.23 14:29

Tady děvčata měla pecičky a nepřišlo mi to nějak blbě, teď ty visací mi akorát přijdou níže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
14.2.23 14:31

Zkusila bych to nechat zarust. Já mám taky obě tenkrát ještě pichnute nízko, z toho jednu hodně nízko a ještě ke všemu asi nasikmo. U pecicek mi vykukuje z druhé strany pod uchem to zavírání. Některý typ naucnic nemůžu nosit (např. velké pecky-perly, chtěla jsem je na svatbu a smůla, půlka nausnice mimo lalucek).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí