Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím těhulky a maminky ![]()
Prosím vás o vaši zkušenost 🙏🏼 Jsem ve 24tt, včera jsem měla ledvinovou koliku, stále to trochu bolí
… ale na co se jdu zeptat … trpěla jste některá záněty moč. měchýře a různými problémy s ledvinami a i tak jste porodila zdravé miminko? ![]()
Strašně se o malou bojím, včerejšek byl neuvěřitelně těžký jak fyzicky tak psychicky
snažím se být kvůli ní silná ale furt se mi něco s močákem nebo s ledvinami děje
a případně co vám pomohlo (už ne antb) k uklidnění toho močáku… hygienu dodržuji, piju Heřmánkový čaj, beru brusinky a stejně…
moc všem děkuji za odpovědi. Krásný den všem ![]()
Léňa
Ahoj, já, 3× antibiotika v těhotenství a odnesla jsem si z toho ledvinové kameny a písek
Nakonec mě dali dohromady na rizikovém u Apolináře - požádala jsem o pomoc doc. Kouckého, který si s tím věděl rady, navíc tam mají i na to další lékaře. Dal mi Furolin a do konce těhotenství jsem pila denně Blokurimu jako udržovací pomoc. Doporučuju totéž. Drž se a ať to dobře dopadne! Jo a miminko je zdravé, ale opravdu to není sranda. Já to mám do Prahy za doc. Kouckým přes 100 km jednu cestu, ale za to mi to stálo.
P. s.: U Blokurimy se nesmí pak užívat brusinky. Taky ta firma, co vyrábí Blokurimu, má doktora, který komunikuje velmi dobře s pacienty na dálku, tak si to vyhledej na jejich webu. Mně taky dost pomohly jeho rady.
Jo tak u mě bohužel furolin nic moc… začala jsem ho brát a hned ten večer začala ta kolika
ale nad tou blokurimou dlouho přemýšlím tak asi zkusim
moc děkuji ![]()
Neboj, pokud jsi sledovaná na urologii, oni ti pomůžou a miminu neuškodí. Já od 5.měsíce byla na antibiotikach, měla zavedeny stent, stále bolesti, protože jsme měla ledvinové kameny. Porodila jsem plánovanou sekci (už jsem měla dvě předchozí - tak kvůli tomu). Kojila jswm a měla antibiotika, protože na operaci mě vzali až když malé byli dva Měsíce. Malé jsou teď 3 roky a je úplně v pohode. Bylo to těžké, ale dítě mě drželo prinzdeavwm rozumu. Takže prožíta bolest ani vhodná antibiotika miminu neublizi. Drz se a ono bude lip.