Záněty opakující

Anonymní
30.10.22 21:26

Záněty opakující

Zdravím, chtěla bych se hlavně vypsat a třeba najít někoho kdo to má podobně, je mi z toho už na brečení…

Neustále trpím hlavně po každé menstruaci nepříjemným pocity. Je to tak dva dny po skončení. Bolest zad, bolest v krizi, bolest v podbříšku a časté chození na wc. Že bych měla každý měsíc zánět močových cest mi přijde dost divné….někdy pomůže I Canesten. Nevím jestli to už není psychika, ale přijdu si jak blázen.
Můžou to být kameny? Odpovídala by ta bolest zad od lopatek až do třísel, a i divny pocit v podbříšku…

Řešil někdo něco podobného? Teď beru Macmiror vzala jsem si ho a i ten Canesten, kdyby to byly kvasinky. Zlepšení nic moc.

Jde to nějak rozpít? Případně zánět nebo ty kameny?

Nevím co by to jiného mohlo byt a proč to každý měsíc po ms řeším. Je to unavujici a jsem z toho už na prášky…..Narazila jsem na diskuse, že by to mohla být rakovina močáku….Nevím, jsem už psychicky na dně….

Neřeší někdo stejný problém?…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35938
30.10.22 21:29
@Anonymní píše:
Zdravím, chtěla bych se hlavně vypsat a třeba najít někoho kdo to má podobně, je mi z toho už na brečení…

Neustále trpím hlavně po každé menstruaci nepříjemným pocity. Je to tak dva dny po skončení. Bolest zad, bolest v krizi, bolest v podbříšku a časté chození na wc. Že bych měla každý měsíc zánět močových cest mi přijde dost divné….někdy pomůže I Canesten. Nevím jestli to už není psychika, ale přijdu si jak blázen.
Můžou to být kameny? Odpovídala by ta bolest zad od lopatek až do třísel, a i divny pocit v podbříšku…

Řešil někdo něco podobného? Teď beru Macmiror vzala jsem si ho a i ten Canesten, kdyby to byly kvasinky. Zlepšení nic moc.

Jde to nějak rozpít? Případně zánět nebo ty kameny?

Nevím co by to jiného mohlo byt a proč to každý měsíc po ms řeším. Je to unavujici a jsem z toho už na prášky…..Narazila jsem na diskuse, že by to mohla být rakovina močáku….Nevím, jsem už psychicky na dně….

Neřeší někdo stejný problém?…

Na gynde si byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
30.10.22 21:40

Co ti řekl na gynekologii? Jak ti vychází stěry a jak ti u praktické lékařky vychází testy z moči, když ji tam zaneseš na začátku cyklu, když máš ty obtíže?

Jinak každý kdo googlí na internetu svoje příznaky, tak dříve či později zjistí, že umírá na rakovinu něčeho.

Proto to řeš s lékaři, ne s internetem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.22 21:47

@Ou

Na gynekologii jsem byla před půl rokem a doporučil mi ten Canesten a výplach. Jinak nic. U praktické lékářky mám někdy jednu čárku zánětu nebo negativni. Nějak se z toho vždy vyhrabu.

Udělá mi poklep ledvin, zda se ji to ok - a když je ta čárka zánětu tak mi předepíše Furolin a takto to je vždy dokola.

Bolí mě záda a na boku, to přece není normální…… Na urologii jsem taky byla, zrovna vše Ok a chtěl mi udělat roztažení močové trubice, to jsem zase odmítla já.

Nevím, jak jsem psala, připadám si jak blázen.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
30.10.22 22:05
@Anonymní píše:
@Ou

Na gynekologii jsem byla před půl rokem a doporučil mi ten Canesten a výplach. Jinak nic. U praktické lékářky mám někdy jednu čárku zánětu nebo negativni. Nějak se z toho vždy vyhrabu.

Udělá mi poklep ledvin, zda se ji to ok - a když je ta čárka zánětu tak mi předepíše Furolin a takto to je vždy dokola.

Bolí mě záda a na boku, to přece není normální…… Na urologii jsem taky byla, zrovna vše Ok a chtěl mi udělat roztažení močové trubice, to jsem zase odmítla já.

Nevím, jak jsem psala, připadám si jak blázen.

No jestli urolog nic nenašel, tak to kameny nebudou. Rakovina to rozhodně nebude.

Na gynekologii bych chtěla stěry a mikrobiální kultivace v době kdy máš ty obtíže a případně to zaléčit specificky.

V mezi čase bych tak měsíc používala probiotické vaginílní globule a našla s fyzioterapeutku, co umí metodu mojžíšové a srovnat si s její pomocí a cvičením dysbalance v oblast pánve a kříže. To chceš cvičit alespoň tak tři, čtyři měsíce - ublížit to nemůže, stejně tak by neměly vadit ani ty globule, když ti na ty obtíže pomáhají antimykotka, tak by to nemělo být přemnožení bakterií a tak by to ta probiotika mohla umět srovnat.

Mohlo by to být tím, že holt menstruace promění prostředí v pochvě, kde nemáš úplně stabilní mikrobiotu a tak se tam pomnoží něco co zpsobí zánět. A jestli tam někde máš nějaké svalové dysbalance (a to máme víceméně všechny), tak se to pak může celé násobut a vést i ktomu že tě pak bolí ta záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.22 16:40

@Ou

Děkuju moc, za rady :kytka: Já dnes ráno byla odevzdat vzorek u doktorky a zánět močových cest nemám ani kvasinky a krystalky…Bohužel ten pocit pořád přetrvává, a dnes jsem si náhodou všimla že v práci máme heřmánkový parfemovaný toaletní papír - nevím, nemůže to být tím, když pomáhá zvenku namazat Canestenem?

Děkuji Ti moc, kdyžtak zajdu na gynekologii…🙏

• Citovat
  • Upravit
35938
31.10.22 21:03
@Anonymní píše:
@Ou

Děkuju moc, za rady :kytka: Já dnes ráno byla odevzdat vzorek u doktorky a zánět močových cest nemám ani kvasinky a krystalky…Bohužel ten pocit pořád přetrvává, a dnes jsem si náhodou všimla že v práci máme heřmánkový parfemovaný toaletní papír - nevím, nemůže to být tím, když pomáhá zvenku namazat Canestenem?

Děkuji Ti moc, kdyžtak zajdu na gynekologii…🙏

Z parfémovanýho toaletaku jsem měla kvasinky i z parfémovaných vložek a podobných kok.otin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.22 19:23

@JancaS84 Díky moc, taky si myslím, že je to z toho. :kytka:

přejdu snad na látkové vložky a budu si více všímat co do sebe dávám - přijde mi, že je všude samá chemie a parfemace. Nikdy jsem na to netrpěla, poslední rok je to ale peklo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex