Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Martha03 píše:
@Marcuswang
Podle mě smrad dalším smradem nikdy nepřebiješ. Nikdy nefungoval ani pohlcovač pachu cigaret, natož aby fungoval u trávy, která má 100× déle trvající a smrdící odér… jakožto dříve dlouholetému huliči, sem teda nic zazračného na ten smrad nenašla.
Ahoj! Taky si občas zapálím… Dlouho jsme nevěděla, jak se zbavit smradu v místnosati a z oblečení. V práci to vždy na mě poznali
. Objevila jsem v drogerii na Praze 3 přípravek Puroder HEMP. Ten funguje dobře. Řekla bych, že ten smrad nějak rozkládá. ![]()
@Mascha1mascha1 tak já už to neřeším. Už nějakej ten rok nehulím… Ale aspoň info pro zakladatelku.
@Marcuswang píše:
Ahoj!
U nás v činžáku někdo hulí trávu. Každej den několikrát. Nejenže to táhne do bytu otevřeným oknem, ale na chodbě domu to smrdí fest a blbě se to větrá.
Jestli je to nyní populární technické konopí HEMP (CBD), nebo THC psycho "tráva“ jako taková, nevíme. Škodí ten zápach dětem?
Pasivně to inhalujeme už několik týdnů, ale zatím žádná veselost, spíš naopak.Nevíte někdo, jestli existuje nějaký přípravek, jak ten huličskej puch zlikvidovat?
Opatrně! Může to být někdo kdo ti drží na uzdě nějakou nemoc např lupenku, Kronovi chorobu, rakovinu
. Ne každej to užívá kvůli rausi. Chápu, určitě tu nejsi jediná. Jedny dveře v paneláku už se dýmem skoro vyvalili. Je to otravný
@Mascha1mascha1 píše:
Ahoj! Taky si občas zapálím… Dlouho jsme nevěděla, jak se zbavit smradu v místnosati a z oblečení. V práci to vždy na mě poznali. Objevila jsem v drogerii na Praze 3 přípravek Puroder HEMP. Ten funguje dobře. Řekla bych, že ten smrad nějak rozkládá.
Ahoj Mascho, díky za tip! Je to tohle? https://www.puroder.eu/blog/
Objednal jsem lahvičku na zkoušku… ![]()
Já neporadím, ale možná pobavím. Můj muž vařil konopnou mast, no přišla jsem z práce, už měl uvařeno, ale celým barákem se linul nezaměnitelný zápach, asi tak za hodinu si dcera přivedla přítele - jeho rodiče oba policajti. No myslela jsem, že mně vomejou. Později se dcera přiznala, že měla co vysvětlovat i tu mast mu ukazovala
prosím raději anonym.
@Anonymní píše:
Opatrně! Může to být někdo kdo ti drží na uzdě nějakou nemoc např lupenku, Kronovi chorobu, rakovinu. Ne každej to užívá kvůli rausi. Chápu, určitě tu nejsi jediná. Jedny dveře v paneláku už se dýmem skoro vyvalili. Je to otravný
Znám pár lidí, co užívají konopné masti a tinktury. Dušují se, že jim to opravdu pomáhá a já jim to věřím. Přeci jen o léčivých účincích konpí bylo napsáno dost. Ale nikdo z nich to do sebe nedostává kouřením a mě by to přišlo slušně řečeno nerozumné, léčit jednu věc a inhalací zplodin do plic si poškozovat zdraví na jiné frontě.
Ozivuji. Sousedé Ukrajinci huli večer denně trávu a jde to k mému malému synovi do pokoje. Muže pouhý kouř odjinud způsobit “zhulenost” nebo nějak poškodit mozek? Jsem z toho nešťastná.
@Anonymní píše:
Ozivuji. Sousedé Ukrajinci huli večer denně trávu a jde to k mému malému synovi do pokoje. Muže pouhý kouř odjinud způsobit “zhulenost” nebo nějak poškodit mozek? Jsem z toho nešťastná.
Jestli mu tam jde fakt ten dým, tak ho to drobet zmastit může.
@Anonymní píše:
To by museli být dost blízko, aby mu tam šel dým. Ale ani ten smrad není příjemnej.