Zapáchající plenky?

196
26.5.13 12:22

zapachajici plenky??

Ahoj holky:)
koupili jsme plenky v tesku ty zelene a po nacurani hodne zapachaly-kupujeme je na stridacku s oranzovyma pamperskama a nikdy se mi to jeste nestalo. Tak jsem z toho nervozni jeslti je mala ok.Byl to takovej silnej neprijemnej zapach, ani nevimjak bych to popsala-ale citila jsem to i pres obleceni, tak jsme dali pampersku a pres obleceni citit nejde, jenom kdyz si vylozene cichnu k tomu nacuranymu, ale neni to tak silny jak u tech tesko-tak si rikam ze by to melobyt normalni, kdyz se spoji ten gel nebo co je uvnitr s moci, stalo se vam to nekdy s temahle plinkama-diky moc za info.
 Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
26.5.13 12:28

Mně zelené tesco plenky smrdí i ještě nepoužité… Jestli smrdí jedna značka a druhá ne, tak to na nějaký zdravotní problém určitě neukazuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
26.5.13 12:33

Ja jsem s nima prave doted nemela problem, vypotrebovali jsme skoro celej balik a nic a najednou to slo hrozne citit-neprijemne. Ze by byla vadna jen nektera plinka??to jsou dotazy co:)
nebo jelsti ma mala zanet nejakej? ani nevim jaky jsou priznaky, ale je v pohode, no tak ja nevim chjo:)
ale diky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bondikova
26.5.13 12:35

Taky ty zelený tesco plíny používám, a ted když jsem rozdělala balík tak jsem málem odpadla. Fakt divnej smrad.

• Citovat
  • Upravit
81481
26.5.13 12:36

Mě smrděli všechny jednorázovky. Bezpečně jsem poznala, že se dítě počuralo. Do té doby, než začaly příkrmy to šo, pak už to by hnus. Nebo to možná byo tím, že jsem smradu odvykla při látkování. Zkuslátkovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
26.5.13 12:41
@bondikova píše:
Taky ty zelený tesco plíny používám, a ted když jsem rozdělala balík tak jsem málem odpadla. Fakt divnej smrad.

a uz jste je pouzili? ja jsem fakt hledela-pak jsem z toho vyplasena:)jakoby spaleny nebo fakt nevim jak to popsat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
26.5.13 12:42
@Lama Lama píše:
Mě smrděli všechny jednorázovky. Bezpečně jsem poznala, že se dítě počuralo. Do té doby, než začaly příkrmy to šo, pak už to by hnus. Nebo to možná byo tím, že jsem smradu odvykla při látkování. Zkuslátkovky.

mala ma 18 mesicu vis, tak bych ji chtela uz davat na nocnik, tak se mi to nevyplati si porizovat veci na latkovani ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
26.5.13 12:43

A nebyla to plena třeba po spaní? ranní moč, nebo moč po delší době nečůrání je hodně silná a dost zapáchá…takže stačí že delší dobu nečůrala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
26.5.13 12:47
@cizova píše:
A nebyla to plena třeba po spaní? ranní moč, nebo moč po delší době nečůrání je hodně silná a dost zapáchá…takže stačí že delší dobu nečůrala :nevim:

bylo to po spani to je fakt, ale predtim asi cca dva tydny ty samy plinky a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
26.5.13 12:51

Stačí že před spaním vypila méně tekutin a o to silnější ta moč pak je…proto třeba ostatní nesmrděly a zrovna tato jo…i kluk má v nočníku po spaní přes noc někdy moč pomalu oranžovou a jde cítit už z metru :lol:…obvzláště pokud celou noc vydržel nečůrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
26.5.13 12:59

@cizova jasne rozumim, ale plinku ma po ranu vzdycky plnou-hodne nacurany-ale tmava ani ze by treba trosku tmavsi to moc nebyla-zadny zbarveni-jak kdyby byla namocena do vody:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
26.5.13 13:01

Ona každá plína smrdí, kor když se tam moč nechá dýl, tak se to začne rozkládat, a smrdí to po acetonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
26.5.13 13:03

Já jsem taky koupila na zkoušku jeden balík Tesco plen zelených a za sebe musím říct, že teda už nikdy. Strašně srmděly po plastech hned jak jsem je otevřela… :( Doporučila bych spíš místo těchto plen vyzkoušet třeba DM Babylove - pokud využíváš slevové kupony, tak tě vyjdou v případě velikosti 4 i na 3,–/ks (jako mě teď naposledy při nákupu)- použila jsem 15% slevu z kupony z babybonusu a 15% slevu na celý nákup - sleva byla naspodku letáčku DM, který mi přišel do schránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
26.5.13 13:11

@slavuska1 jj tak to urcite, tohle bylo ale takovy jiny prave nez dlouho neprebalena plinka vis, jen jsem chtela vedet jelsti se to nekomu taky s tema teskackyma plinkama stalo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
26.5.13 13:13
@Monca G píše:
Já jsem taky koupila na zkoušku jeden balík Tesco plen zelených a za sebe musím říct, že teda už nikdy. Strašně srmděly po plastech hned jak jsem je otevřela… :( Doporučila bych spíš místo těchto plen vyzkoušet třeba DM Babylove - pokud využíváš slevové kupony, tak tě vyjdou v případě velikosti 4 i na 3,–/ks (jako mě teď naposledy při nákupu)- použila jsem 15% slevu z kupony z babybonusu a 15% slevu na celý nákup - sleva byla naspodku letáčku DM, který mi přišel do schránky.

no ja uz je taky kupovat nebudu-jeste jsem zvykla na ty pampersky oranzovy, me nevadi, ja vim ze spousta lidi na ne nadava, ale tak kazdymu vyhovuje neco jinyho ze:)ale diky za tip kdyz se dostanu do dm tak na ne mrknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí