Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@sunny7 Jinak určitě bavlněné spodní prádlo, prát ideálně na 60, rozhodně bez aviváže, nejlépe v dětském prášku a žehlit. Neříkám, že to tím vyléčíš, ale pomůžeš
@lleennttiillkkaa píše:
@omites děkuju a kdyby tě někdo nabonzoval, tak se tě zastanu, neb jsem tě o to poprosila
tak víš jak… někdo může nasdílet kvanta odkazů a nic. A někdo je zablokovaný, jakože reklama
Ale fakt se tím neživím. Jen s těma bylinkama mám dobrou zkušenost. Ne tedy na kvasinky. Já si hlavně dávám dohromady plíce. ![]()
Ale mě na to právě navedla jedna klientka, která si to hodně chválila. Když po mě jiná chtěla poradit něco z bylinek na akné pro vnučku (neb sem tam prodám bylinkový čaj a klienti mají asi pocit, že jsem babka kořnářka
), doporučila jsem ji, mrknout na tu Podhornou. Líbí se mi, že tam zrovna nakombinuje tu kůru. Když tak radí i po mailu. Že si to člověk nemusí skládat sám.
Příspěvek upraven 18.04.15 v 21:17
Tak před půl rokem jsem nakoupila plno kvalitních, bavlněných kalhotek a dokonce je už i žehlím…
@sunny7 změnit jídelníček? Vynechat mléko, alkohol? Používat tampony a probiotiky? Používat bidet, nebo se po toaletě sprchovat (jen vodou) nepoužívat parfemovaná mýdla na intimní hygienu ![]()
@sunny7 co ti dala za atb? A skutečně spite s partnerem s kondomem? Zadny výjimky?
Co to zkusit naopak? Já mám zas výtok/kvasinky jen po styku s kondomem, od té doby co nepoužíváme tak mám klid. A taky co jsem začala používat menstruační kalíšek místo tamponů/vložek, vždy týden po to bylo nejhorší.
Me strasne pomohju wobenzym. Trpela jsem strasne na vytoky a ted mam pokoj ![]()
Spali jsme s kondomem po léčbě tak 2 měsíce… A nic, pořád stejný. Včera jsme se vyspali bez kondomu a dnes zas hrůza, výplachy, nic nepomohlo. Takže když spolu jakože nespíme tak to pořád cítím, ale když máme nechráněný styk tak se to zhorší tak o 1000%.
Pokud jde o střevní bakterie, tak hlavně žádná tanga a důkladná hygiena po každé toaletě. A podporovat imunitu a přirozené prostředí v pochvě, aby to přemnožování neměly tak snadné.
Jinak kvasinky nemám a k těm čípkům jsem měla antb na močové cesty..
Po těch operacích už nosím jen vložky, tampon jen občas v případě nouze… Tanga už také nenosím… Hygienu si myslím dodržuji dostatečně, i ten bidet naštěstí máme…
Já fakt zkusím jiného doktora a dám tomu poslední šanci, protože myslim, že už jsem vyzkoušela vše… ![]()
No jo, ale to je právě to - dostaneš atb, rozhodí se ti přirozené prostředí..a pak se to motá furt dokola..bereš HA?