Zápis do školy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
anonym99
12.1.11 11:17

Tady to myslim naopak i kdyz pujde do skoly drive tak je treba posudek z poradny

• Citovat
  • Upravit
15054
12.1.11 11:26

veverko-tvoje žabka dovrší letos v září 6 let takže musíte k zápisu a oni vám jí přijmou,jen pokud by jste jí letos do školy dát nechtěli tak je potřeba ta žádost o odklad a posudek z poradny jinak ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
12.1.11 11:33

Dzarunko, oni ji chtějí dát DŘÍVE!!! O rok. Protože bude mít šest až v září, normálně by šla až příští rok, s odkladem až za dva roky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
12.1.11 11:35

no tak to jsem z toho blázen, tak jsem to špatně pochopila? :lol: , se ještě na to jednou optán, je tam u nás víc takových podzimních, ale žádná z mamin neuvažuje je dát letos do školy, tak právě ani žádnej zápis neřešej :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
12.1.11 11:35
Pipet píše:
Dzarunko, oni ji chtějí dát DŘÍVE!!! O rok. Protože bude mít šest až v září, normálně by šla až příští rok, s odkladem až za dva roky!

vždyt jo,děti které dovrší ve školním roce 6ti let jdou letos k zápisu,nepůjde dřív ale normálně.....je narozená v roce 2005

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3599
12.1.11 11:37
dzarunka píše:
veverka80 píše:
právě že nemusíme, je to jen na nás jestli ji dáme
no ale k zápisu musíte a zažádat kdyžtak o odklad ne :think:

nemusí, k zápisu musí děti narozené do konce srpna,,, teda aspoň u nás to tak je, zářijové děti letos nejsou předškoláci.

ale asi bych ji dala, těch 12 dní nehraje takovou roli a pokud je šikovná a sama chce, tak bych ji dala, poptej se názoru učitelky ve školce, asi budete muset mít posudek z PPP /to si ale jen myslím/, ale asi bych do toho šla.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
12.1.11 11:38
dzarunka píše:
Pipet píše:
Dzarunko, oni ji chtějí dát DŘÍVE!!! O rok. Protože bude mít šest až v září, normálně by šla až příští rok, s odkladem až za dva roky!
vždyt jo,děti které dovrší ve školním roce 6ti let jdou letos k zápisu,nepůjde dřív ale normálně.....je narozená v roce píše: Více

Nevím, jak na vaší škole, ale běžná praxe je ta, že k zápisu musí děti, které dovrší do 31.8. šesti let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3599
12.1.11 11:39
dzarunka píše:
Pipet píše:
vždyt jo,děti které dovrší ve školním roce 6ti let jdou letos k zápisu,nepůjde dřív ale normálně.....je narozená v roce píše: Více

ano, ale v tomto školním roce, ne v roce školní docházky, ne? v roce předškolním. což ona nesplňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
12.1.11 11:41

no, já si zase potom říkám, co když se sekne a nebude se chtít učit a tak a pak si to budu zase vyčítat že se to uchvátalo, je to hrozný dilema, ještě máme týden na rozhodování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
12.1.11 11:42

k zápisu jdou letos děti,kter se narodily 1.9 2004-31.8 2OO5

Pokud se holčička v narodila v září 2005 tak k zápisu ještě nemusíte a je jen na vás jestli jí na vyžádání do školy dáte(budete muset mít posudek pedagogicko-psychologické poradny)

Ale psala si že je dcerka ještě nesoustředěná a že nevydrží sedět,tak bych určitě ještě počkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
12.1.11 11:42

tak já se omlouvám já jsem to zmotala.....dřív bych jí teda nedávala nemáte kam spěchat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
12.1.11 11:45

tady přidávám fotku z prosince, koza veliká je to (tedy jestli se mi to povede, premiéra)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
12.1.11 11:47

já bych jí ještě nechala ve školce,kdyby ti jí pak třeba vrátili do školky tak by to pro ní mohlo mít následky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
12.1.11 11:48

no ale zase září je za devět měsíců a určitě se ještě změní a ta školka ji už toho tolik nedá…jestli mi rozumíte :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.1.11 11:51

Dneska uz ani tak nezalezi, jestli dite cte, pise a pocita, protoze to jich umi hodne. Nejvic bych dala na to, jestli se vydrzi aspon 30 minut soustredit, 40 minut vydrzi sedet na miste a neni hracicka. Musi byt socialne vyzrala, to vam reknou v PPP, urcite bych tam zasla! Lepsi vedet, jak je na tom celkove, nez ji dat do skoly a pak ji muset ztahnout zpatky do skolky.
Taky pocitej s tim, ze se skolou konci veskera sranda, zacnou povinnosti, ktere neodlozis. Bude muset byt ve skole od pondeli do patku, zadny prodlouzeny vikend, dovolena se bude ridit prevazne prazdninama.
Ja znam hodne cervnovych,cervencovych a srpnovych deti, co budou mit odklad. Takze musis pocitat s tim, ze treba polovina tridy budou deti o vic jak rok starsi.

Pokdu mas obavu z toho, ze se bude potom ve skole nudit, vyber narocnejsi skolu, nebo tu, kde ucitelka vyjde vstric s individualem (mame to tak).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí