Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@pikola píše:
Už ani se ptala včera, je to pořád stejný
Předevčírem taky.
@Anonymní píše: @pikola?
A taky že ti ten prášek spadl do postele… to že to necháš pak smazat nebo to zapadne neznamená, že to tu nebylo a lidi si to nepamatují ![]()
Nebo se mám zeptat admina, jestli jsi ta samá?
Příspěvek upraven 11.09.21 v 13:12
Sakra, a já si dala tolik práce, abych ti to vysvětlila…bylo to marný nebo je tu epidemie zapomenutých předposledních prášků?
Dobrý den chci se jen zeptat zda je možné aby přítelkyně byla těhotná když jsem měli sex s kondomem a ja se do něj neudělal, po styku jsme kontrolovali kondom a nebyl poškozeny pak za 3 týdny měla menstruaci a po skončení menstruace ji po týdnu začalo bolest v břiše už to trva 4 dny co ma křeče v břiše boli ji hlava a ma rýmu a boli ji v krku
vím že muže byt asi jen nemocna ale dneska přišla s tim že nemužu byt těhotna ne?
tak jsem byl z toho zaskočeny proto se ptam zda je to mužně otěhotnět když jsme kondom požili zprávě a ja se do něj ani neudělal.
předem děkuji za odpovědi.
@Anonymní píše:
Dobrý den chci se jen zeptat zda je možné aby přítelkyně byla těhotná když jsem měli sex s kondomem a ja se do něj neudělal, po styku jsme kontrolovali kondom a nebyl poškozeny pak za 3 týdny měla menstruaci a po skončení menstruace ji po týdnu začalo bolest v břiše už to trva 4 dny co ma křeče v břiše boli ji hlava a ma rýmu a boli ji v krku
vím že muže byt asi jen nemocna ale dneska přišla s tim že nemužu byt těhotna ne?
tak jsem byl z toho zaskočeny proto se ptam zda je to mužně otěhotnět když jsme kondom požili zprávě a ja se do něj ani neudělal.
Ne není těhotná, vždyť měla i menstruaci ![]()
@Anonymní píše:
Má nějakou virozu.
Zdravim damy a mozna i nejake pány ![]()
Mam na Vas takovy dotaz, uz 3 dny badam na internetu.
Muj pritel pracuje na lodi a ja neberu ty 3 tydny antikoncepci ( ano, je to nezodpovednost) ![]()
V ten den co mel prijet jsem si pilulku zapomnela vzit a pritel se udelal do me. Ovulaci jsem v ten den mit nemela a ani plodné dny ale clovek nikdy nevi. Myslite si ze bych mohla byt tehotna? Prsa me boli, v podbrisku taky a mam pocit a na zvracení (ale to muze byt jen z nervu). ![]()
Testy jsem si delala uz dva, jeden po týdnu a druhy po 10 dnech. Mam pockat? A zkusit to az to bude 14 dni? A nebo rovnou zahodit tu myšlenku ze bych mohla v sobe nosit malého andelicka ![]()
Predem dekuju za Vaše rady! Moc mi tim pomůžete ![]()
P. S. Beru sirmyi ![]()
Ahoj chci se zeptat jaká je šance na otěhotnění když jsem zapomněla předposlední prášek ale druhý den jsem si vzala jen jeden a teď mám pauzu. S přítelem jsme měli přerušovany styk. Děkuji