Zapomenutí dvou prášků antikoncepce

Anonymní
26.9.21 17:40

Zapomenutí dvou prášků antikoncepce

Hezký den všem ☺️️..
Potřebovala bych poradit 🙈.. v pátek a v sobotu jsem si zapomněla vzít antikoncepci, v neděli ráno proběhl nechráněný sex (prášek jsem si v neděli brala). V neděli v noci jsem začala špinit a slabě krvácet. (menstruaci jsem měla dostat až další neděli)… To trvalo asi do úterý, ve čtvrtek jsem dobrala poslední prášek z platíčka a dnes v neděli se opět dostavilo krvácení.
Na gyndě mi bylo řečeno, že vynecháním 2 prášků přišla menstruace dříve.. Teď mě však překvapilo že se dostavilo krvácení tak jak by bylo normálně :nevim:.. Mohlo by se u prvního „krvácení“ jednat o zahnízďování??

Děkuji moc za odpověď. Přeji krásný den :wink:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35928
26.9.21 18:05

Zahnizdovani ten den kdy byl styk určitě ne. Krvácení bylo z toho vynechani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
26.9.21 19:16

Zahnizďování fakt ne :mrgreen: jak jsi zase začala po zapomenutí ty prášky brát, tak se zvedla hladina hormonů a krvácení se zastavilo. Pak jsi je přestala brát, hladina zase klesla a krvácení přišlo znova. Nevím, jestli by teď ale pro jistotu nebylo lepší se pár týdnů chránit radši i jinak… Pro sichr. Záleží jak moc se teď těhotenství nehodí. Ona ta ovulace totiž (pokud po chybě v brání přijde) nepřijde hned, ale trvá než to vajíčko evt. dozraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.21 19:21

Super, dík moc holky :wink:.. Jj to dvojité chránění je teď samozřejmost :ok_hand:.. Zatím nám jedno dítko bohatě stačí :mrgreen: 🙈

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1