Zapomenutý tampón - je možné ho nenahmatat?

Anonymní
12.12.15 21:07

Zapomenutý tampón-je možný ho nenahmatat??

Holky, trapas, mám doma saigon jako prase, tři děti, manžel na služebce, první MS po kojení, tampony, poslední den a já nevim, jestli jsem si ho vyndala, bylo to ve čtvrtek, ještě ve čtvrtek večer jsem si ho snažila nahmatat, i manžel se ho snažil najít a nic jsme nenašli :)) fakt si nepamatuju, jestli jsem ho vytáhla nebo ne, ale fakt bych řekla, že ne…je možný, aby se zatáhl někam hodně dozádu, že bych ho nenahmatala??? jsem z toho pořád v rozpacích…aby toho nebylo málo, tak se zrovna léčím se zánětem pochvy!…takže nějaké příznaky nerozeznám…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36556
12.12.15 21:09

Zajímalo by mě, kam si myslíš, že by se mohl ztratit :lol:
NIcméně se zánětem pochvy bych byla s tampony opatrná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
12.12.15 21:12

Zas takový hangár tam nemáš, abys nenahmátla tampon, buď v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
12.12.15 21:12

@anonymní Taky jsem jednou měla úplně ten stejný problém jako ty a nebyla jsem si jistá, ale myslím, že kdyby byl v tobě, tak by jsi to poznala. On totiž jak moc nasákne, tak jde dolů a údajně by měl vyjet sám a při sexu by ti to nedělalo dobře a určitě by jsi to poznala. Neboj, podle mne ho tam už dávno nemáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
12.12.15 21:13
@bundik píše: @anonymní Taky jsem jednou měla úplně ten stejný problém jako ty a nebyla jsem si jistá, ale myslím, že kdyby byl v tobě, tak by jsi to poznala. On totiž jak moc nasákne, tak jde dolů a údajně by měl vyjet sám a při sexu by ti to nedělalo dobře a určitě by jsi to poznala. Neboj, podle mne ho tam už dávno nemáš.

Vyjet při sexu? Sáhnu a vím, ne? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.15 21:16

Hangár :D no po třetím dítěti už si tak připadám :mrgreen: tak snad to bude ok 8o

• Citovat
  • Upravit
98
12.12.15 21:18

@Bábrdl Však jsem nepsala, že vyjede při sexu…on vyjede už v době, kdy ho ženská má delší dobu v sobě. No, ale pokud by ho tam měla a chlap by s ní sexoval, tak ji ho tam může zatlačit, ale to by nejspíš poznala…bylo by to nepříjemné. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
12.12.15 21:21

Fakt bys ho nahmatala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
12.12.15 21:27

Drepni si na bobek a pak uz ho musis v kazdym pripade najit, jestli tam teda je. A pri zanetu bych si teda tampony nedavala vubec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
12.12.15 21:35

Musím se smát, taky nad tím často přemýšlím. No hangár tam sice není, ale zase logicky, když dítě tama vytlačíš, tak zas tak malé to asi nebude. Často myslím na to, jestli jsem si vytáhla tampon nebo ne a aby mi ho tam manžel nezasunul někam hluboko :lol: mám už to tak zautomatizované, že pak musím přemýšlet, jestli jsem si vytáhla tampon, než jsem tam dala nový :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no, jako u debilů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
12.12.15 21:41
@aklusim píše:
Musím se smát, taky nad tím často přemýšlím. No hangár tam sice není, ale zase logicky, když dítě tama vytlačíš, tak zas tak malé to asi nebude. Často myslím na to, jestli jsem si vytáhla tampon nebo ne a aby mi ho tam manžel nezasunul někam hluboko :lol: mám už to tak zautomatizované, že pak musím přemýšlet, jestli jsem si vytáhla tampon, než jsem tam dala nový :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no, jako u debilů :lol:

neboj, ono se celý dítě do pochvy nevejde :lol: ani nedonošený :lol:

Jinak mě by teda během infekce taky ani nenapadlo používat tampony :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
12.12.15 21:46

No jo, ale za pochvou je pŕece deloha, tam by se zasunout nemohl? 8o @kat kat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
12.12.15 21:46

Asi si dám znovu hodiny biologie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
12.12.15 21:48
@aklusim píše:
No jo, ale za pochvou je pŕece deloha, tam by se zasunout nemohl? 8o @kat kat

Pres cipek do delohy? 8o holka, co jsi mela ve skole z biologie..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2809
12.12.15 21:50

Mezi pochvou a dělohou je čípek. Tak rozhodně tampon nenarveš. Musela by si ho nahmatat. A při zánětu pochvy tampony nepoužívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí