Zapsání otce do RL - sociálka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
632
9.7.14 22:15

@j.a.n.i1 Já to myslela tak, že pokud to zakladatelka zvažuje jako důvod („každopádně ten RL mě napadl kvůli tomu, že by ona mohla dědit“), proč uvést otce do RL, tak bych to zvážila raději ještě jednou. Protože to nezaručuje, že maličká vůbec něco zdědí. Prostě extrémní protipól, aby ještě posoudila pro a proti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
9.7.14 22:16

Přesně jak píše @Kozenka_Rózenka - narazíš, pokud budeš pak chtít žádat o podporu v hmotné nouzi, tam téměř jistě po tobě budou chtít zápis otce v RL, abys mohla zažádat soud o stanovení výživného.

Příspěvek upraven 09.07.14 v 22:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
9.7.14 22:16

@klarka133 hlavne, aby za tech X let bylo co dedit, krom dluhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
9.7.14 22:45
@AniNevim píše:
@klarka133 hlavne, aby za tech X let bylo co dedit, krom dluhu…

zrovna to jsem chtěla napsat… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
10.7.14 00:11

@halpa už jsem oni zažádala i přesto že otec RL není…a předvolali mě na MU a muselajsem detailně vysvětlovat PROČ není v RL - jak u výslechu to že nechce nebo já není důvod… tak jsem uvedla to že se léčí na psychiatrii a nechci aby s dcerou přišel vůbec do styku…ale opravdu mi ted ten zápis do RL hlodá v hlavě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
10.7.14 05:51
@klarka133 píše:
@halpa už jsem oni zažádala i přesto že otec RL není…a předvolali mě na MU a muselajsem detailně vysvětlovat PROČ není v RL - jak u výslechu to že nechce nebo já není důvod… tak jsem uvedla to že se léčí na psychiatrii a nechci aby s dcerou přišel vůbec do styku…ale opravdu mi ted ten zápis do RL hlodá v hlavě

Trochu mi hlodá v hlavě, v čem byl tak úžasný, že jsi se s ním rozhodla mít dítě, tj. závazek na celý život. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat