Poradna duly
Jana Čurdová
@Emisis Moc pekne, také ještě testují. posledni udělám v neděli a konec.dnes takto, ten spodní. ![]()
@Emisis na gynde. Ale utz mi nedělá že by prý nic vidět nebylo, ani neměla snahu se kouknout. Protože když je podle ní něco vidět od HCG 1500 tak by něco musela vidět si myslí. Ale prostě se jí nechtělo
Ještě že jdu zitra tak mě to tolik netizi.
@Mates89 Držím palce, mě teda UTZ dělá pokaždé, není přece jasnovidec a nemůže vědět že nic nebude vidět! ![]()
Ahoj holky, mohu se přidat?
TP mi vychází na 7.9., dnes jsem teprve 5+0, nas zazrak z KET- celkem 4.pokus
@Térouš vitej
gratuluji. Nám vyšlo první ET. Měla bych být 5+3
Ahoj, taky čekáme miminko začátkem září. Podobná diskuse už tu je - TP srpen/září 2017.
Jinak my jsme dnes 5+1, po IVF. v září jsme měli zamlklé těhotenství v 7.tt, tak se hrozně bojím, aby to bylo tentokrát v pořádku. Jinak už jedno děťátko máme, budou mu dva roky ![]()
@Mishell88 No právě že říkala že je to brzy, ale spíš si myslím že to neuměla spočítat a byla neochotná po svátcích.
@Janulala Vítej tak to jsme na tom podobně. také jsem po ivf. Kdy jsi měla ET?
@Mates89 ET byl 19.12. prý krásná áčková hatchující blastocysta. tak snad to bude v pohode. ale to jsem si rikala minule taky a pak se to pokazilo.
@Mates89 Tak od té bych dala ruce pryč. Ja jsem se svým DR. max. spokojena, bývalá gyndarka stála za prd. Když jsem chtěla vypsat na vyvolání porodu, sám od sebe provedl hmat a já druhy den porodila. Libala bych mu ruce, vyhovuje mi spíše chlap ![]()
@Mates89 tak at se drzijou, prcci jedni. a hlavne at jsou zdravi.