Poradna duly
Jana Čurdová
@Mishell88 píše:
@KatkaLib Jojo první, tak snad bude vše OK.To my asiještě nebudeme mít vidět. vychazi mi to 6+2tt.
to by mohlo byt videt, zaleží na zařízení UTZ. Hlavne žadny stres četla jsem že na srdíčko čekali až do 9tt ![]()
@KatkaLib No já počítám že si ještě 14 dní počkám, ten UZT u dr žádná moderna není
![]()
@KatkaLib Urco zkus testnout a pochlubit se fotkou
Já se minulé objednala a ms dorazila, tak teď si to raději hlídám do kontroly.Byla jsem za blbce ![]()
@Mishell88 Hlavně už v pondělí netestuj. Vybouchne ti test
Takovou nálož nemůže vydržet ![]()
@Aotearoa Uz opravdu testovat nebudu, už bych na něm asi víc nevykoukala
![]()
@Mates89 Počkej, to snad ne? Kolik mas zpozdeni? Delala jsi test? Ja jsem taky spinila. A pak to ustalo.
@Mates89 Moc doufam, ze to bude v poradku
Spineni ještě nemusi vubec nic znamenat. Ja take spinila. Muzes si zavolat k dr?
@Aotearoa poslední Ms 2.12. test jsem nedělala, ale už mě ani tak neboli prsa a berou mě spíš záda v krizi jako při ms ![]()
@Mates89 To me taky delalo. Zacla jsem spinit a zacalo me bolet v kříži a bricho jako pri ms. To jeste nemusi nic znamenat. Ani ta prsa. HCG tak rychle neklesa, aby okamzite prestala bolet prsa. Ja jak jsem spinila, tak jsem je mela take mnohem mene citlivější. Neves hlavu. Mela jsem to jako ty. Muzes si zavolat nebo zajit k dr? Ja jsem byla take uolne ve stresu a myslela na nejhorší. Ale nakonec to nic nebylo. Muze to byt hormonalni nerovnovaha. Prece jen to je vae nové.
@Mates89 A test jsi dělala? Byl pozitivní? Já už se tady ztrácím v těch holkách. Ale dokud to není jasná krev, ubec nic to neznamená, a kolikrát i přes ms se mimi udrží. nehazela bych hned flintu do žita ![]()
@Mates89 jela bych na gyndu či pohotovost. Nechci strašit, ale mám ta sebou jedno zamlkle tehu, tak raději stokrát jet zbytecne.. třeba daji utrogestan nebo ascorutin. A neboj to bude dobre ![]()
@Aotearoa @Mishell88 holky děkuji za uklidneni
Nakonec jsem si dojela na pohotovost. Mam u prcka hematom, takže proto ta krev. Tak mám nařízen přísný klidový režim a doufám že to dobré dopadne a hematom se vztreba. V pondělí konttola. Libí se mi jak teď prcka meri všichni odhadem včera 4+6 dnes 5+6 ![]()
@Emisis jsem na tom jako ty. ZT v 8.tt. Jinak utrogestan beru 3× denne už od transferu ![]()