Poradna duly
Jana Čurdová
@Aotearoa OK,to by bylo fajn
Takže si pak jen dám žádost o přijetí? A název mi potom někdo napisete? Nebo je to jen pro vybrané?
@Mishell88 píše:
@Aotearoa OK,to by bylo fajnTakže si pak jen dám žádost o přijetí? A název mi potom někdo napisete? Nebo je to jen pro vybrané?
No pro nas co tu jsme
A uvidime, kdo se pak přidá. Ale myslim, ze to muze udelat jen zakladatel diskuze. ![]()
@Aotearoa Já jsem koukala a do té uzamčené skupinky posles žádost a schválit to může jen ten, co ji založil.
Ahoj holky, přidávám se k vám
jsem v 7tt, v úterý jdu na první prohlídku, tak se uvidí co a jak ![]()
@Mishell88 @Aotearoa ahoj
no snad bude
u prvního těhotenství bylo srdíčko v 6+1tt, tak snad… holky je vám zle? když se nenajim, je mi na
a když se najít tak taky. u prvního jsem zvracela při čištění zubů a když jsem snědla maso a to až tak po 3-4tém měsíci. teď je mi šoufl permanentně a děnně - v podstaně nonstop se mi motá hlava. ještě že se můžu opřít o kočárek, jinak bych byla pořád zalezlá doma ![]()
@efkart07 Ja jsem teprve 4tt
Takze me jen boli prsa. Ale segry moje obe zvracely do 9.mesice kazdy den. Takze se mam na co tesit
Jak mas stare detatko? ![]()
@Aotearoa tak prsa mě taky bolela, ale přisuzovala jsem to nacházející ms a vůbec mi nenapadlo že bych mohla být těhotná
teď už mě vůbec nebolí
ono je asi každé těhotenství úplně jiné. Malému je… musim to spočítat
… teď v lednu mu bude 17 měsíců ![]()
@bedrunka01 píše:
Ahoj holky. Termín mi vychází na 8.9. Dnes jsem 5+2 podle ovu. Na utz už byl gestacni i zloutkovy vacek. Mam doma už dva kluky. Holky, tak jaky mate těhotenské příznaky?
Jé dalsi do party. Super
Vítám te mezi nami.
Holky dala jsem vytvorit tu zamcenou skupinu a čekám na schvaleni. Pak bychom se tam mohly pridat a povidat si vic v soukromi. Ja treba nechci, aby pak na netu volne sly videt fotky z ultrazvuku. Ale vzájemně se urcite rady pochlubime ![]()
@efkart07 A kdy te prestala bolet prsa? A ze dne na den? Nebo postupne?
@bedrunka01 začátky jsou divoký, viď
mě to právě teď překvapilo, že je mi zle takhle brzo a v první těhotenství to bylo úplně jiné.
@Aotearoa uzamčená skupina je super ![]()