Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky ![]()
Můžu k Vám, prvního ducha jsem našla minulý čtvrtek cca 8 DPO, dneska jsem testla z ranní moči a už tomu začínám víc a víc věřit ![]()
TP mi vychází na 20.9.2017. Budu mít strach, loni v červenci ZT v 10 tt, ale říkám si, že už jsme si to špatný vybrali, tak už budu věřit jen v dobrý konec ![]()
Jdu Vás pomalu všechny dočíst ![]()
@Mishell88 píše:
@zlatuna Gratulace
Děkujííí ![]()
A děkuji i za přivítání ![]()
@Emisis píše:
Holky já určitě chci časem uzavřenou skupinu, ale myslím ze je ještě brzy, počkám ještě pokud nás tu bude víc a pak to uzavřu. Některé to ještě ani nevi
Ono diskuze asi uzavřít nejde…
@Aotearoa jsi psala že založis skupinu. Tak by jsme se mohli kdo bude chtít už přesunout a tuhle diskuzi nechat pro ty co přijdou nové nebo jen na chvilku a nebudou chtít k nám do skupiny.
Jinak hlásím že dnešní kontrola dopadla dobře hematom se vztrebal ale mam nařízený klid takže jsem tu asi první na neschopence.
Ahoj holky, hlásím se do klubu
zatím 5 tt, termín polovina září
@Mates89 Tak paráda, jen odpočívej. ja se oblecu a jdem se podívat co jsme splodili. doufam že bude vše OK.Ale nervozita teda šílená,
![]()
@Mishell88 to bude dobrý, žádný stres uvidíš prcka jak si u tebe hoví
odpolko dej vědět jak se vám povrdl ![]()
Jen s tou neschopenku mam trochu strach to teď už vykacat v práci jsme mala,,rodinná,, firma je nas 15 takže drbarna
sefova o tehu už ví ale nevim jak teď jestli kolegynim říct jsem v 6.tt když to neví ani rodina je to strašně brzy ![]()
@Mishell88 píše:
@Térouš Tak to jsem zvědavá teda, jde vidět že máš hodně nestudovano
Mám. Musím mít ![]()
@Mishell88 píše:
@Mates89 Tak paráda, jen odpočívej. ja se oblecu a jdem se podívat co jsme splodili. doufam že bude vše OK.Ale nervozita teda šílená,![]()
Držím!!!
@Mates89 píše:
@Mishell88 to bude dobrý, žádný stres uvidíš prcka jak si u tebe hovíodpolko dej vědět jak se vám povrdl
Jen s tou neschopenku mam trochu strach to teď už vykacat v práci jsme mala,,rodinná,, firma je nas 15 takže drbarna
sefova o tehu už ví ale nevim jak teď jestli kolegynim říct jsem v 6.tt když to neví ani rodina je to strašně brzy
Nebuď poverciva. Raduj se ![]()