Poradna duly
Jana Čurdová
Jinak holky, ja jdu za chvili k Dr. Normalne k obvodakovi. Ten me necha pocurat test( bude další do sbírky )
Pak by mi mel predepsat listovku a jod a poslat nekam na krev. Pak si musim sehnat tu midwife-porodni asistentku. A pak uz doktora nikdy neuvidim. Zadneho
Uz budu chodit jen k midwife.
@Aotearoa No,ono je to asi jak ten vag.utz natočí, nebo
nad tím jsem nikdy nepremyslela ![]()
@zlatuna To si nemyslím že by to bylo jako placebo. Mě Ascorutin pomohl na krvácení z hematomu, téměř mi zmizelo a přitom jsem měl velký hematom skoro celé těhotenství ![]()
Ale jak říkáš - pokud se to nemá udržet, tak se neudrží. Utrogestan jsem dostal v dalším těhotenství po ZT a ten teda nevím jestli pomáhá ![]()
@zlatuna píše:
A co tě vedlo testovat tak brzo? Měla jsi tucha, nebo jsi takhle testovala každý měsíc?
Vubec nevim. Spis jsem to vzala jen tak z legrace, ale vubec jsem to necekala a byla tam hned. Ale pravda je, ze jsem tomu te mesic hrozne věřila. Citila jsem ze to vyjde a vyslo. Ten mesic jsme pro to udelali fakt vsechno. A ty?
Příspěvek upraven 09.01.17 v 19:17
@Aotearoa Teda,to je opravdu úplně něco jiného jak tady
To bude ok, tak ať ti midwife vyhovuje a jsi s ní spokojená ![]()
@Térouš Já už to našim řekla, na manželovi je, aby to řekl tchýni a tchánovi. s dcerou to věděli taky hodně brzo. s prvním jsem šla hned na rizikové, dělala jsem s chemii, teď mi to vychází z rodicaku do rodicaku
![]()
@Aotearoa píše:
Vubec nevim. Spis jsem to vzala jen tak z legrace, ale vubec jsem to necekala a byla tam hned. Ale pravda je, ze jsem tomu te mesic hrozne věřila. Citila jsem ze to vyjde a vyslo. Ten mesic jsme pro to udelali fakt vsechno. A ty?Příspěvek upraven 09.01.17 v 19:17
No právě já předtím pořád dělala ovu testy, po pozitivním testu snažení a nic. V prosinci jsem lítala kolem Vánoc, ovu testy jsem neměla. Snažení dá se říct vůbec.. Mě pomohlo, že jsem se na to ten měsíc v podstatě vyprdla, řekla si, že začneme zase od ledna ![]()
@zlatuna píše:
No právě já předtím pořád dělala ovu testy, po pozitivním testu snažení a nic. V prosinci jsem lítala kolem Vánoc, ovu testy jsem neměla. Snažení dá se říct vůbec.. Mě pomohlo, že jsem se na to ten měsíc v podstatě vyprdla, řekla si, že začneme zase od ledna
Tak to jste se museli přesně trefit. To je taky štěstí. Zas tolik tech plodnych dnu není. A mas takto brzy uz nejaké příznaky?
@zlatuna píše:
Taky si říkám, jestli mám jít hned Dr. ať mi raději napíše Utrogestan, jinak jsem si říkala, že já bych šla na začátku února. ale teď jsi mě teda nahlodala..
Jeee, nechtěla jsem se nějak znejistět. Mně se to prostě honí hlavou, abych to nezanedbala. Ale zase nechci zbytečně stresovat… Ještě to zvážím, ale asi bych příští týden na kontrolu zašla a uvidím co Dr řekne. Neboj, ti broučci to zvládnou! Jestli to je placebo, to nevím. Ale řekla bych, že něco to dělá. Ten doktor chtěl asi říct, že to není všemocné. Pravda je, že to je asi vždy tak jak má. Bude to dobré, uvidíš ![]()
@Aotearoa
Tlačí mě podbrisek a cítím citlivější prsa.. jo a mam hroznej hlad ![]()
To přichází pak déle asi, ale mě nebylo špatně ani u předchozích tehu… ani jsem nikdy neměla velký příznaky, proste nic ![]()
A jak se citis ty?
@frediene2
No, možná si pro ten Utrogestan skocim. Taky věřím, ze mi pomohl i druhého tehu, slabe jsem spinila a pak dobrý no.. a v klidu jsem teda byla
@Mates89 pokud není problém v genetice či imunologii, je to prostě o štěstí, jestli je embryjko dost silné víš. Přítomnost je nejdůležitější ![]()