Záříjňátka 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1197
10.1.17 09:33

@Aotearoa

Super, že jsi založila skupinku. Děkujeme!

A jinak systém s midwife je také moc zajímavý. A ono to množství ultrazvuků tady je na jednu stranu fajn, na druhou stranu člověk je někdy v období mezi utz nervní, zda je vše ok (tedy do pohybů)… No a je také vždy otázka, zda to je či není dobré pro mimčo.
A porod do vody je podle mě super věc. Tady se rodívalo do vody v Podolí, ale mám pocit, že už to nedělají nikde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
10.1.17 09:34
@Térouš píše:
@frediene2 vítej :mavam:

Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
10.1.17 10:22

Tak jsem objednaná k lékaři. Volala jsem tam s tím, že mi řekne za dva týdny a chce mě prý vidět hned :potlesk:
alespon si oddychnu, na nějaky ten čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
10.1.17 10:37
@Mishell88 píše:
@Térouš Tak kde je v děloze už je vedlejší, hlavně že tam je :palec:

Přesně tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
10.1.17 10:41
@Mates89 píše:
@Térouš mě se umělé tajilo dobře. že tak jezdíme nikdo doma nevěděl a v práci jsem si brala volno abych nedávala propustku z CARu. Jen ne před mamkou dělá mi u obvodaka sestricku :mrgreen:

Nám vůbec. Ty první pokusy ještě jo, ale teď když už věděli, že díky in vitro máme dcerku, tak to nešlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
10.1.17 10:45

Super za skupinu. Pošlete mi pozvánku holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
10.1.17 10:54

@Térouš jo takhle, vy už máte jednoho prcka z CARu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
10.1.17 11:29
@Térouš píše:
Super za skupinu. Pošlete mi pozvánku holky

i ja bych prosila o pozvánku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
10.1.17 12:11

@Térouš @KatkaLib
https://www.emimino.cz/…rankovani/2/
Pošlete kdyztak žádost, správce je Aotearoa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
10.1.17 16:04

Zdravím těhulky, i já se řadím mezi Vás.. dle poslední MS jsem v 5 týdnu a termín mi vychází na 15.9. :srdce:
Některé z Vás tu znám z diskuze, kterou jsem před pár dny zakládala, ohledně ducha na těhotenském testu, mohu mezi Vás? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
10.1.17 17:06
@Marcy85 píše:
Zdravím těhulky, i já se řadím mezi Vás.. dle poslední MS jsem v 5 týdnu a termín mi vychází na 15.9. :srdce:
Některé z Vás tu znám z diskuze, kterou jsem před pár dny zakládala, ohledně ducha na těhotenském testu, mohu mezi Vás? :kytka:

Ahoooj, posilam ti pozvanku do uzavřené skupiny. Jsem rada, ze se nakonec test potvrdil. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
10.1.17 18:20
@Marcy85 píše:
Některé z Vás tu znám z diskuze, kterou jsem před pár dny zakládala, ohledně ducha na těhotenském testu, mohu mezi Vás? :kytka:

Ahoj Marcy :) rada Te tu vidim. Uz vis kdy jdes k lekari?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
10.1.17 18:28

Ahoj Lufi, děkuji :*

Heleď já si ještě počkám, MS jsem měla 9.12., tak mám v plánu jít někdy koncem ledna, začátkem února, teď si užívám ten nový pocit a budu se těšit, že na první kontrole, už bude vidět tlukoucí srdíčko :srdce:
Věřím, že tentokrát vše dobře dopadne :andel:

A ty? Kdy se chystáš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
10.1.17 20:09
@Marcy85 píše:
Ahoj Lufi, děkuji :*

Heleď já si ještě počkám, MS jsem měla 9.12., tak mám v plánu jít někdy koncem ledna, začátkem února, teď si užívám ten nový pocit a budu se těšit, že na první kontrole, už bude vidět tlukoucí srdíčko :srdce:
Věřím, že tentokrát vše dobře dopadne :andel:

A ty? Kdy se chystáš? :)

Já měla v plánu totéž, poslední MS byla 10.12. Dnes jsem volala na gyndu abych se optala kdy mám přijít a případně se objednala za ty dva až tři týdny. Sestřička mě ale objednala hned na 12.1 :lol: tak jsem jen zalapala po dechu a ve čvrtek tam frčím. Právě si jen říkám, že bude prd vidět a budu zbytečně nervozní :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
10.1.17 20:41

Tak oni to holt všude mají jinak, někde tě před 8.tt neobjednají a jinde si to chtějí podchytit hned.. a Tvůj doktor asi bude patřit k těm úzkostlivějším. Důležitý je, aby Vám to vyhovovalo vzájemně ;)
Budu tedy držet palce, aby tam už něco bylo! I kdyby třeba jen „tečka“ :*

Nechceš se přidat do soukromé skupinky?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí