Poradna duly
Jana Čurdová
Super, že jsi založila skupinku. Děkujeme!
A jinak systém s midwife je také moc zajímavý. A ono to množství ultrazvuků tady je na jednu stranu fajn, na druhou stranu člověk je někdy v období mezi utz nervní, zda je vše ok (tedy do pohybů)… No a je také vždy otázka, zda to je či není dobré pro mimčo.
A porod do vody je podle mě super věc. Tady se rodívalo do vody v Podolí, ale mám pocit, že už to nedělají nikde…
Tak jsem objednaná k lékaři. Volala jsem tam s tím, že mi řekne za dva týdny a chce mě prý vidět hned ![]()
alespon si oddychnu, na nějaky ten čas…
@Mishell88 píše:
@Térouš Tak kde je v děloze už je vedlejší, hlavně že tam je
Přesně tak ![]()
@Mates89 píše:
@Térouš mě se umělé tajilo dobře. že tak jezdíme nikdo doma nevěděl a v práci jsem si brala volno abych nedávala propustku z CARu. Jen ne před mamkou dělá mi u obvodaka sestricku
Nám vůbec. Ty první pokusy ještě jo, ale teď když už věděli, že díky in vitro máme dcerku, tak to nešlo ![]()
@Térouš píše:
Super za skupinu. Pošlete mi pozvánku holky
i ja bych prosila o pozvánku ![]()
@Térouš @KatkaLib
https://www.emimino.cz/…rankovani/2/
Pošlete kdyztak žádost, správce je Aotearoa
Zdravím těhulky, i já se řadím mezi Vás.. dle poslední MS jsem v 5 týdnu a termín mi vychází na 15.9. ![]()
Některé z Vás tu znám z diskuze, kterou jsem před pár dny zakládala, ohledně ducha na těhotenském testu, mohu mezi Vás? ![]()
@Marcy85 píše:
Zdravím těhulky, i já se řadím mezi Vás.. dle poslední MS jsem v 5 týdnu a termín mi vychází na 15.9.
Některé z Vás tu znám z diskuze, kterou jsem před pár dny zakládala, ohledně ducha na těhotenském testu, mohu mezi Vás?
Ahoooj, posilam ti pozvanku do uzavřené skupiny. Jsem rada, ze se nakonec test potvrdil. ![]()
@Marcy85 píše:
Zdravím těhulky, i já se řadím mezi Vás.. dle poslední MS jsem v 5 týdnu a termín mi vychází na 15.9.
Některé z Vás tu znám z diskuze, kterou jsem před pár dny zakládala, ohledně ducha na těhotenském testu, mohu mezi Vás?
Ahoj Marcy
rada Te tu vidim. Uz vis kdy jdes k lekari?
Ahoj Lufi, děkuji ![]()
Heleď já si ještě počkám, MS jsem měla 9.12., tak mám v plánu jít někdy koncem ledna, začátkem února, teď si užívám ten nový pocit a budu se těšit, že na první kontrole, už bude vidět tlukoucí srdíčko ![]()
Věřím, že tentokrát vše dobře dopadne ![]()
A ty? Kdy se chystáš? ![]()
@Marcy85 píše:
Ahoj Lufi, děkuji![]()
Heleď já si ještě počkám, MS jsem měla 9.12., tak mám v plánu jít někdy koncem ledna, začátkem února, teď si užívám ten nový pocit a budu se těšit, že na první kontrole, už bude vidět tlukoucí srdíčko
A ty? Kdy se chystáš?
Věřím, že tentokrát vše dobře dopadne
Já měla v plánu totéž, poslední MS byla 10.12. Dnes jsem volala na gyndu abych se optala kdy mám přijít a případně se objednala za ty dva až tři týdny. Sestřička mě ale objednala hned na 12.1
tak jsem jen zalapala po dechu a ve čvrtek tam frčím. Právě si jen říkám, že bude prd vidět a budu zbytečně nervozní ![]()
Tak oni to holt všude mají jinak, někde tě před 8.tt neobjednají a jinde si to chtějí podchytit hned.. a Tvůj doktor asi bude patřit k těm úzkostlivějším. Důležitý je, aby Vám to vyhovovalo vzájemně ![]()
Budu tedy držet palce, aby tam už něco bylo! I kdyby třeba jen „tečka“ ![]()
Nechceš se přidat do soukromé skupinky?? ![]()