Záříjňátka 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4484
11.1.17 07:43
@Marcy85 píše:
Tak oni to holt všude mají jinak, někde tě před 8.tt neobjednají a jinde si to chtějí podchytit hned.. a Tvůj doktor asi bude patřit k těm úzkostlivějším. Důležitý je, aby Vám to vyhovovalo vzájemně ;)
Budu tedy držet palce, aby tam už něco bylo! I kdyby třeba jen „tečka“ :*Nechceš se přidat do soukromé skupinky?? :)

Jedná se o soukromou gynekologii, tak asi nemají problém s častějšími kontrolami ( ještě aby jo, za ty peníze :pankac: ). Já už v té soukromě skupince jsem, tak mizím tam :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
11.1.17 08:57

@luffinka supér, tak na viděnou tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
11.1.17 17:51

Ahoj
Ráda bych se k vám přidala i do uzavřené skupiny, jestli můžu :-) Jmenuji se Jola a TP bych měla mít plus minus v polovině záři. Mám dvouletého syna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
11.1.17 18:17

Ahoj, my budeme mít taky Zářijňátko :) dnes potvrzeno hCG nad 1000. Čekáme první, trvalo to trochu dýl, pomohla až IUI. Ráda se přidám do skupiny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
12.1.17 08:46

@Venceslavka ahoj, vypadá to, že tu jsme tu už jenom my dvě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
13.1.17 12:54

Ahoj holky, mohla bych se k vám ještě taky přidat? dneska jsme byli s manželem u doktora a mam potvrzené těhotenství a hned dvojnásobné :-). Termín mi vychází na 12.září, ale vzhledem k dvojčatům to možná bude dřív. Případně děkuju za přijetí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
13.1.17 12:57
@hela86 píše:
Ahoj holky, mohla bych se k vám ještě taky přidat? dneska jsme byli s manželem u doktora a mam potvrzené těhotenství a hned dvojnásobné :-). Termín mi vychází na 12.září, ale vzhledem k dvojčatům to možná bude dřív. Případně děkuju za přijetí

Tak to je super zpráva!! Moc gratuluji a vítej mezi nás! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
13.1.17 15:02

@luffinka děkuju děkuju :-). Byl to pro nás docela šok, manžel dostal celkem upřímný záchvat smíchu, protože my už máme doma dva kluky a rozhodli jsme se vyrobit si tu „malou hodnou holčičku“ :mrgreen:
Ale tak uvidíme, jestli se to všechno podaří, dvojčátka jsou jednovaječná a dr říkal, že to je obecně rizikový faktor a ať počítáme se všemi variantami. Tak s nimi počítáme a modlíme se, ať to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
13.1.17 15:33

@Jolek Tak tu nejsme samy :) Já jdu na ultrazvuk až za 14 dní, už bych chtěla vidět, že je vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
13.1.17 19:52

@Venceslavka držím palce, ať ultrazvuk dopadne dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
13.1.17 20:49

@hela86 Ahoj :mavam:
dvojčátka, tak to je skvělé. Tak ať všechno dobře dopadne. Jak máš staré kluky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
13.1.17 20:51

@Venceslavka Já za týden. Taky doufám, že bude všechno v pořádku a že bude miminko tam kde má být a že bude všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
13.1.17 20:53

@Jolek klukům je 6 a 4, tak jsme si právě říkali, že do toho praštíme ještě potřetí. No a teď jsem z toho lehce vycukaná, jestli to dobře dopadne a tak, no. Ale tak je mi 31, žádné problémy nemám, maličko jsem špinila, ale doktor říkal, že to nebylo nic vážnýho, nasadil mi utrogestan a uvidíme no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
13.1.17 21:06

@hela86budu držet palecky aby to dobře dopadlo. Ten starší už chodí do školy. Nebo teď první třída čeká v září?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
14.1.17 14:52

@Jolek děkuju, taky oběma držím palce, ať vám první vyšetření dopadnou dobře.
Staršímu bylo šest teprve v říjnu, ale už je prvňák, bydlíme v Bruselu a tady děti běžně chodí do školy v pěti letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí