Záříjňátka 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8743
9.1.17 21:58

@Mishell88 okolo nás to už vědí i někteří přátelé. Moc drželi pěsti. Ono to umělé nejde tolik utajit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
9.1.17 22:06

Ad utrogestan - to je progesteron, který za normálních okolností v těle funguje i bez umělé dodávky. Vlastně brzdí další menstruační krváceni spolu s dalšími hormony. Sám o sobě na to nestačí. Pokud je těhotenství přirozené, zbytečně bych ho do sebe necpala. Jiná situace je u žen po umělém oplodnění, u starších maminek a u maminek s časnymi potraty. Tam může pomoct. Ale tam, kde se embryjko nevyvíjí dobře, rozhodně nepomůže. Někdy je lepší, když odejde brzo, mohlo mít vadu, mohly se začít špatně zakládat orgány, mohlo mít špatnou polohu v děloze. To je zkratka příroda holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
9.1.17 22:11

Ad ascorutin… Placebo… Jedná se o vitamín C s přídavkem rutinu, který napomáhá větší elasticnosti cév. Jeho účinek není podlozen žádnou studií, ale přesto ho někteří gynekologove doporucuji. Pokud se podíváte do pribalaku, je kontraindikovan v těhotenství :lol:. Ještě že ty naše embryjka jsou nějaký čas odolné proti noxam :D. Když mi bylo s hematomem ouvej, taky jsem ho tam cpala, ale určitě mi tehu nezachranil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
9.1.17 22:13

Ad poloha… Z obrázku těžko soudit, je to o náklonu sondy. Je třeba si uvědomit, že je to odraz. Odraz zvuku přeneseny do obrazu. Ale pokud se zeptáte, gynekolog určí, zda je na přední či zadní straně dělohy a u kterého z rohu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
9.1.17 22:35

@Térouš Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
9.1.17 22:37

@Térouš Já v tom nevidím žádný problem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
9.1.17 22:40

@Térouš Tak kde je v děloze už je vedlejší, hlavně že tam je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
9.1.17 22:41

@Térouš Tak kde je v děloze už je vedlejší, hlavně že tam je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
9.1.17 22:42

@Mishell88 tak ja byla ráda že tam vůbec něco je když jsem začala krvacet. u mě by byli jednovajecny. Vkládali mi jen jednoho prcka takže by byla asi hodně velká náhoda kdyby se rozdvojili. Doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
9.1.17 22:46

@Térouš mě se umělé tajilo dobře. že tak jezdíme nikdo doma nevěděl a v práci jsem si brala volno abych nedávala propustku z CARu. Jen ne před mamkou dělá mi u obvodaka sestricku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
10.1.17 00:03

Holky, zalozila jsem tu skupinu a uz je schvalena. Poslala jsem vam pozvanky. Kdybych na nekoho zapomněla, prosím ozvete se. :-) Snad ten odkaz funguje. Každopádněmate pozvanky. Bude super, kdyz o osbe neco napiseme na nastenku. Treba jmeno, vek, pocet deti a predpokladany termin porodu. Urcite to jde i editovat, takze muzeme vložit i tyden tehotenstvi.
Je tam take sekce fotky, tak muzete vkladat fotky tam nebo rovnou do diskuze.

Skupinka je uzavrena, ale kdyz se tady nekdo dalsi objevi, určitě ho radi privitame.

Můžete tedy přispívat uz tam. Budeme tam mit soukromi. Nemusí nikdo jiny vědět, to co chceme sdilet jen spolu. :-) :kytka:

https://www.emimino.cz/…jnatka-2017/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
10.1.17 08:59

@Mates89 Tak uvidíš příští kontrolu. a srdíčko bylo, nebo ještě ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
10.1.17 09:23

@Mishell88 nějaká drobná pulzace prý už byla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
10.1.17 09:29
@zlatuna píše:
@Aotearoa
Tlačí mě podbrisek a cítím citlivější prsa.. jo a mam hroznej hlad :)
To přichází pak déle asi, ale mě nebylo špatně ani u předchozích tehu… ani jsem nikdy neměla velký příznaky, proste nic :)
A jak se citis ty?
@frediene2
No, možná si pro ten Utrogestan skocim. Taky věřím, ze mi pomohl i druhého tehu, slabe jsem spinila a pak dobrý no.. a v klidu jsem teda byla

Hele, úplně Tě chápu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
10.1.17 09:31

@Mates89 Tak pokud pulzovalo jen jedno místo, určitě to dvojčátka nebudou.ja osobně bych na dvojčátka neměla :zed: a jak ti je? Je super že hematom zmizel, mám za tebe velkou radost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí