Poradna duly
Jana Čurdová
Tak holky podavam info.5 TT a srdíčko bije jako zvon, mimí je tam kde má být. dalsi kontrola za měsíc.
@Térouš Jasny ty jsi zustala po KETu rovnou doma. Ja se toho prave bojim (mam za sebou zt v 8.tt) a chtela jsem do konce ledna chodit. Ono mi stejně asi nic nezbyde než to rict a doufat. Ono mi stejně začíná být špatné a to bych asi v práci nedala ![]()
@Mishell88 gratuluji
mě dnes také říkali že už trošku pulzuje ale že je ještě brzy a pak strašidla že vidí 2embrio poly ![]()
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. Měla bych být 5.TT. Doma máme dvouletou holčičku. Před ní jsem měla zamklé těhu v 10.TT. Tak mám trochu strach, ale věřím, že to bude v pořádku a v půlce září budeme mít doma další mimčo. Všem držím pěsti, ať jste zdravé a Vaše malé zázraky také.
@frediene2 píše:
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. Měla bych být 5.TT. Doma máme dvouletou holčičku. Před ní jsem měla zamklé těhu v 10.TT. Tak mám trochu strach, ale věřím, že to bude v pořádku a v půlce září budeme mít doma další mimčo. Všem držím pěsti, ať jste zdravé a Vaše malé zázraky také.
ahoj a gratuluji
![]()
@Mates89 píše:
@Mishell88 gratulujimě dnes také říkali že už trošku pulzuje ale že je ještě brzy a pak strašidla že vidí 2embrio poly
takže dvojčátka?
![]()
@Mishell88 píše:
Tak holky podavam info.5 TT a srdíčko bije jako zvon, mimí je tam kde má být. dalsi kontrola za měsíc.
jéééé užasné zprávy
ja jdu až za týden
![]()
Já u předchozího těhu jsem šla taky hned na neschopenku a v podstatě to věděli v práci všichni dřív, než celá moje rodina ![]()
@Mishell88 píše:
Jéé, gratuluju k srdíčku
To já si ještě počkám ![]()
@frediene2 píše:
Ahoj, já taky měla ZT v 10 tt
taky mám strach, ale musíme věřit, že teď už to dopadne. Hlavně, já teda byla dost v háji z toho, vůbec jsem nečekala, že se mi může něco takového stát, ani jsem nečetla diskuse na tohle téma..
Ahoj Holky, zdravim vsechny nove budpuci maminky. To se krásně rozrustame. ![]()
Jinak soukroma skupina je zalozena, jen ji musi schvalit admin. Pak vsem pošlu pozvanku a muzeme se pomalu presouvat.
@Mishell88 Super ❤
@zlatuna Je. Ty mas jeste mladsi mimi nez ja
Ja TP dle MS 19.9. ![]()
@KatkaLib neblázni co bych s nimi delala
spíš to druhé prý je spíš nějaká žilka. Ono mi nejprve dělala utz přes břicho.