Záříjňátka 2017

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
381
7.1.17 17:48

@Mates89 Tak alespoň že tak, to bude v pořádku, nebuj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
7.1.17 17:48

tak jsem nevydržela

@Mishell88 píše:
@KatkaLib Urco zkus testnout a pochlubit se fotkou :) Já se minulé objednala a ms dorazila, tak teď si to raději hlídám do kontroly.Byla jsem za blbce :zed:

na konec jsem jela 30km, pro test, muž si myslel že jsem se zblaznila :lol: :lol: :lol: ale je to asi zbytečne dělat, když testovací je silnejsí než kontrolní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
7.1.17 17:50

@KatkaLib Tak ta je moc pěkná, gratulace maminko :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
7.1.17 17:53
@Mishell88 píše:
@KatkaLib Tak ta je moc pěkná, gratulace maminko :srdce: :hug:
:hug: :hug: :hug: děkuju mamčo :pankac: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
7.1.17 18:36

@KatkaLib :lol: No super :palec: Uz se tesim, az budu mit testovaci take silnější nez tu kontrolni. Ale to me asi jeste ceka dlouha cesta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
7.1.17 18:37

@Mates89 No vidíš. Tak hlavně bud v klidu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
7.1.17 18:41
@Aotearoa píše:
@KatkaLib :lol: No super :palec: Uz se tesim, az budu mit testovaci take silnější nez tu kontrolni. Ale to me asi jeste ceka dlouha cesta :mrgreen:
:lol: :lol: moc děkuju, a brzy bude určitě :lol: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
7.1.17 20:42

@Aotearoa To půjde rychle, nedávno jsem lovila duchy. docela mi to chybí, takový adrenalin :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
7.1.17 21:23

Holky, tak taky vkladam ulovek. Na 3+5 dobry ne? :mrgreen: A neni z ranni moči a je to nějaký čínský smejd :mrgreen: Moje „truhla“ s poklady. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
7.1.17 21:39

@Aotearoa Moc pěkný :palec: Čínani mají někdy dobrý věci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
8.1.17 10:00

@Mishell88 krevnak neukazuje hladiny vitamínů. Pouze stopové prvky a minerály. Ale hypovitaminozu ti nesdeli. Nechci rejt, ale proto se ptám, jestli si byla na nějakých extra testech. Myslím, že nejdůležitější je náš samotný pocit pohody a velikost mimca na ultrazvuku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
8.1.17 10:11
@Aotearoa píše:
Holky, tak taky vkladam ulovek. Na 3+5 dobry ne? :mrgreen: A neni z ranni moči a je to nějaký čínský smejd :mrgreen: Moje „truhla“ s poklady. :mrgreen:

KRÁSNÁ TRUHLA :lol: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
8.1.17 10:17

Holky vy jste testovací maniacky :lol: ja už netestuju, stresuje mě to. Radši počkám na ultrazvuk. Jsem objednaná na 18. Nechtělo by se vám některé udělat tabulku? Ať máme trochu přehled. :) ad srdíčko - akce srdeční se objevuje 22.den života embrya.
Mates - hematom je mrcha, ale určitě to bude dobrý. Jen odpocivej. Já jsem taky o ivf, ale tak brzo na kontrolu mě nepozvali. Zvou za 14 dní od potvrzení z krve u nás.
Ad zdravotní system v zahraničí. To bych asi nezvládla. Sice je to přirozenější, ale pořídila bych aspoň angel sound. I teď nad ním trochu uvažuji. Z vlastní zkušenosti… Když se to má pokazit, stane se a je jedno, jestli je to začátek nebo konec tehu. Tak doufám a všem přeji zdravé štěstí do náruče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
8.1.17 10:47

@Térouš my máme v CARu kontrolu 3tydny po ET na potvrzení tehu, pak za 14dni na :srdce: a pak předávají obvodnímu gydr. Je to zvláštní v patek bylo vše v pohodě a v sobotu hematom :zed: zatím si to lezení užívám ale doufám že přísný klidový režim nebude na celé tehu to by mě asi kleplo. Tak to už na kontrole uvidíš :srdce: :) do jakého CARu chodis??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
8.1.17 12:06

@Térouš Mimčo jsem měla zdravé, takže to vidím opět na Gravital.ale děkuji za info :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí