Poradna duly
Jana Čurdová
@Mishell88 píše:
@KatkaLib Urco zkus testnout a pochlubit se fotkouJá se minulé objednala a ms dorazila, tak teď si to raději hlídám do kontroly.Byla jsem za blbce
na konec jsem jela 30km, pro test, muž si myslel že jsem se zblaznila
ale je to asi zbytečne dělat, když testovací je silnejsí než kontrolní ![]()
@KatkaLib
No super
Uz se tesim, az budu mit testovaci take silnější nez tu kontrolni. Ale to me asi jeste ceka dlouha cesta ![]()
@Aotearoa píše:
@KatkaLibNo super
Uz se tesim, az budu mit testovaci take silnější nez tu kontrolni. Ale to me asi jeste ceka dlouha cesta
@Aotearoa To půjde rychle, nedávno jsem lovila duchy. docela mi to chybí, takový adrenalin ![]()
Holky, tak taky vkladam ulovek. Na 3+5 dobry ne?
A neni z ranni moči a je to nějaký čínský smejd
Moje „truhla“ s poklady. ![]()
@Mishell88 krevnak neukazuje hladiny vitamínů. Pouze stopové prvky a minerály. Ale hypovitaminozu ti nesdeli. Nechci rejt, ale proto se ptám, jestli si byla na nějakých extra testech. Myslím, že nejdůležitější je náš samotný pocit pohody a velikost mimca na ultrazvuku ![]()
@Aotearoa píše:
Holky, tak taky vkladam ulovek. Na 3+5 dobry ne?A neni z ranni moči a je to nějaký čínský smejd
Moje „truhla“ s poklady.
KRÁSNÁ TRUHLA
![]()
Holky vy jste testovací maniacky
ja už netestuju, stresuje mě to. Radši počkám na ultrazvuk. Jsem objednaná na 18. Nechtělo by se vám některé udělat tabulku? Ať máme trochu přehled.
ad srdíčko - akce srdeční se objevuje 22.den života embrya.
Mates - hematom je mrcha, ale určitě to bude dobrý. Jen odpocivej. Já jsem taky o ivf, ale tak brzo na kontrolu mě nepozvali. Zvou za 14 dní od potvrzení z krve u nás.
Ad zdravotní system v zahraničí. To bych asi nezvládla. Sice je to přirozenější, ale pořídila bych aspoň angel sound. I teď nad ním trochu uvažuji. Z vlastní zkušenosti… Když se to má pokazit, stane se a je jedno, jestli je to začátek nebo konec tehu. Tak doufám a všem přeji zdravé štěstí do náruče
@Térouš my máme v CARu kontrolu 3tydny po ET na potvrzení tehu, pak za 14dni na
a pak předávají obvodnímu gydr. Je to zvláštní v patek bylo vše v pohodě a v sobotu hematom
zatím si to lezení užívám ale doufám že přísný klidový režim nebude na celé tehu to by mě asi kleplo. Tak to už na kontrole uvidíš
do jakého CARu chodis??
@Térouš Mimčo jsem měla zdravé, takže to vidím opět na Gravital.ale děkuji za info ![]()