Záříjňátka 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1409
6.1.17 18:36

Holky tak dnes prvni utz :dance: Vse je v poradku a kde ma podle měření 4+6 (dle ms 5+1) :dance: za 14dni druha kontrola a to uz doufam ze uvidime :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
6.1.17 18:51

@Mates89 Jee. Super. Gratuluji! :kytka: Ja chci taky :mrgreen: Ja si snad zaplatim nekdy kolem 6tt ultrazvuk. Nechci cekat az do 13tt. To me klepne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
6.1.17 18:54

@Mates89 Gratulace,nás to čeká v pondělí, doufám že bude vše OK, mě říkala sestra že už by mělo být vidět, tak uvidíme, moc tomu nevěřím, ale stala si za tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
6.1.17 18:57

@Aotearoa To uteče, ale zvědavost je šílená. max. zajet na pohotovost, že tě bolí podbřišek a jsi těhotná. Tenkrát jsem si skripla sval a měla jsem UTZ a fotku.Je to blbý, ale nic lepšího mě nenapadlo, nebo ukecat tvého dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.17 19:07

@Mishell88 Jenze tady se za prijmu na pohotovosti plati 400$ :mrgreen: To se mi nevyplati. A právě doktorra zadneho mit ani nebudu. Tady se ke gynekologovi nechodi :mrgreen: :zed: Budu mit jen midwife, neco jako porodni asistentka. Tady je to holky zvlastni. Jen dva ultrazvuky za cele tehotenstvi. Vůbec zadne prohlídky. Mereni ozvu či prutoku, vůbec. A doktora nevidis za cele tehu 8o

• Citovat
  • Upravit
7776
6.1.17 19:08

Jezis, proc jsem anonym :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
6.1.17 19:41

Já bych mohla na utz jít už teď, u mého dr se neobjednava.. ale půjdu až za těch 14 dni.. chtěla bych aby už bouchalo srdíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
6.1.17 19:59

@Aotearoa tý jo tak to je hustý systém zdravotnictví 8o a na utz půjdeš tedy kam? A když si zaplatíš mimořádný tak zaplatíš kolik? Se vrat na tehotenstvi k nam :mrgreen: @Mishell88 a kolik by jsi mela byt ze by uz bylo videt? Tak at ti to v pondeli dobre dopadne :pankac:
Já mám kontroly kvůli IVF ještě k tomu mám problém se srážlivosti krve tak jsem rada ze to v CARu kontrolují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
6.1.17 20:04

@Aotearoa Sestřenice v Anglii si teda nestezuje, teď čeká třetí. To se jí musím zeptat, jak to tam mají oni.To jsou teda dost velký rozdíly, hmmm :zed: tak kdyby byl na to člověk zvyklý z ciziny, tak tady by se mu zase zdálo, že to dr přehánějí. takova doba našich maminek,2 UTZ a porod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
6.1.17 20:05

zdravím

Taky se přidávám :-) 28.prosince 9.DP a test pozitivní.17.1. první kontrola :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
6.1.17 20:08

@Mates89 Podle Ms bych měla být 6+2 TT.no nezdá se mi to, je to brzy. a UTZ tam má takový starý křáp :lol: Tak sestra tvrdí že jo, spíš mě bude zajímat co uvidí DR :think: ale myslím že až ta další kontrola bude :srdce: akční. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
6.1.17 20:10

@KatkaLib Gratulace a vítej mezi tehulkami :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
6.1.17 20:11
@Mishell88 píše:
@KatkaLib Gratulace a vítej mezi tehulkami :potlesk:

mooc děkuju, i tobě velka gratulace :potlesk: :kytka: už má někdo t. průkazku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
6.1.17 20:12

@Mishell88 mne to vychází 6+0 na kontrolu a doufám ze už :srdce: bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
6.1.17 20:17

@Emisis No tak to opravdu netusim. Nekdo píše že bylo v 9 TT, někdo v 5tt, je to různé. babo rad. Já si to blbec už nepamatuji, kdy jsem ho viděla poprvé :( no v pondělí napíši co uvidíme. spise se priklanim gest. vacku než :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí