Poradna duly
Jana Čurdová
@Térouš Tak otázka je jaký má dr. UTZ. Já moc nevěřím že ho zítra uvidim.Vsak ono se někdy ukáže ![]()
Ahoj holky,
Taky me to napadlo s tou tabulkou. Abychom vedely přibližně, kdo kdo je. Bud bychom udelaly uzavřenou skupinu a daly to na nastenku a nebo treba do uvodniho příspěvku. Alespon nejake zakladni udaje. At se pořád neptame, kdo jaky je tt. Jinak holky, dnes opet jsem testovala. Uz se blizim k „cilove rovince“ stejně silne carky na testech.
Myslim, ze to uz nebude dlouho trvat. Mam uz jen asi 8 testu ![]()
@Aotearoa píše:
Ahoj holky,Taky me to napadlo s tou tabulkou. Abychom vedely přibližně, kdo kdo je. Bud bychom udelaly uzavřenou skupinu a daly to na nastenku a nebo treba do uvodniho příspěvku. Alespon nejake zakladni udaje. At se pořád neptame, kdo jaky je tt. Jinak holky, dnes opet jsem testovala. Uz se blizim k „cilove rovince“ stejně silne carky na testech.Myslim, ze to uz nebude dlouho trvat. Mam uz jen asi 8 testu
PRÝ JEN 8 TESTŮ
nádherný dálnice
![]()
@Mates89 píše:
Mozna bych byla pro uzavrenou skupinu
Ja taky klidne
At nas nectou ostatni.
@Aotearoa píše:
Ja taky klidneAt nas nectou ostatni.
třeba se ještě někdo přidá co se zapomnel a najde si nas později ![]()
@Mates89 píše:
To urcite ty co budou mit tp konec zari to jeste ani nevi
určitě ty Vánoce byli šťasné a veselé i u dalších co se snažili
tipuji že se cca 10maminek ještě přidá
![]()
@Mates89 Teda tady se kují pikle
Já se nepridam, jelikož nevím jak to funguje, jsem na e- miminu teprve 14 dní, takže umím leda tak napsat komentář do diskuze. Takze ženy
![]()
Tak muzeme jeste nechat chvilku otevreno. Snad se brzy naucime, kdo je kdo a jaky tyden je ![]()
@Aotearoa Já to nechápu, jsem nějak mimo mísu s tím co chystáte. ![]()
@Mishell88 píše:
@Aotearoa Já to nechápu, jsem nějak mimo mísu s tím co chystáte.
Chtely jsme jen uzamknout skupinu, aby byla soukroma a nemohly tady cist jine uzivatelky, co se jich tema netyka. Pak bychom tady mohly psat trochu duvernejsi veci atd. A bylo by to jen mezi nami. Taky bychom vytvorily nastenku, kde bychom napsaly nas nejake info. Jaky tyden jsme atd. Abychom se nemusely porad dokola ptat. Ale muzeme jeste chvili pockat. Nebo se to nemusi delat vubec. Ale ja bych casem ucite byla pro.
Příspěvek upraven 08.01.17 v 18:55