Poradna duly
Jana Čurdová
@efkart07 A kdy te prestala bolet prsa? A ze dne na den? Nebo postupne?
@bedrunka01 začátky jsou divoký, viď
mě to právě teď překvapilo, že je mi zle takhle brzo a v první těhotenství to bylo úplně jiné.
@Aotearoa uzamčená skupina je super ![]()
@Aotearoa ze dne na den to přestalo, ale vystřídalo to motání hlavy a nevolnosti
nevim co je horší ![]()
Holky já určitě chci časem uzavřenou skupinu, ale myslím ze je ještě brzy, počkám ještě pokud nás tu bude víc a pak to uzavřu. Některé to ještě ani nevi
@efkart07 Tak mě tak divně mravenci jak prsa tak podbřišek. Ráno je ok a když se navecerim, je mi hrozně těžko. Odpo si vždycky schrupnu, neudrzim oči. a budím se v 7 ráno. No hroznej cvokhaus, s dcerou jsem to měla trochu jinak.
@Mishell88 já taky chodim spát když jde prcek po obědě spát a večer tu čučim do půlnoci
ráno se nemůžu probrat. Naštěstí se malej probudí tak kolem 7hod, dá si lahev mlíka a ještě tak na hodinku vytuhne a já taky. mě by se tak líbilo, kdyby spal až do oběda ![]()
@efkart07 Tak naše malá ( budou ji 3 roky) umí spát až do 12,to pro ni není problém. za to já poslední dobou vstávám takhle blbe
dřív jsem se budila s ní, teď už to nejde no ![]()
Já mám jenom pořad hlad. U syna mě ještě hodně bolela prsa, ale před měsícem jsem teprve prestala kojit takže asi i díky tomu mě teď nebolí vůbec.. a jsem víc unavená jiné příznaky ani nemám.. snad to tak zůstane..
@Mates89 píše:
@Térouš my máme v CARu kontrolu 3tydny po ET na potvrzení tehu, pak za 14dni naa pak předávají obvodnímu gydr. Je to zvláštní v patek bylo vše v pohodě a v sobotu hematom
zatím si to lezení užívám ale doufám že přísný klidový režim nebude na celé tehu to by mě asi kleplo. Tak to už na kontrole uvidíš
![]()
do jakého CARu chodis??
Gennet Archa. Mám strach. Jsem jak netehotna a je všemu mám celkem nervy teď.
@Mishell88 píše:
@Térouš Tak otázka je jaký má dr. UTZ. Já moc nevěřím že ho zítra uvidim.Vsak ono se někdy ukáže
Srdíčko je vidět i na starších přístrojích. Je to pohyblivý cíl. Ale někomu naskočí později. Podle embryogeneze od 22.dne života
Vítám nově příchozí ![]()
Určitě jsem pro uzavrenku. Bude to fajn.
Mě trochu bolí prsa, únava a malinko bříško. Jsem z toho nervózní. Minulý tehu to bolelo hodně a stále.
@Térouš Tak to jsem zvědavá teda, jde vidět že máš hodně nestudovano ![]()