Poradna duly
Jana Čurdová
@zlatuna píše:
Ahoj, já taky měla ZT v 10 tttaky mám strach, ale musíme věřit, že teď už to dopadne. Hlavně, já teda byla dost v háji z toho, vůbec jsem nečekala, že se mi může něco takového stát, ani jsem nečetla diskuse na tohle téma..
Ahojky, tak to mě mrzí
Taky jsem na to vůbec nebyla připravená a nečekala to. Přesně jak píšeš… Teď mám dilema, zda jít takto brzy na kontrolu (mám zatím jen pozitivní testy, ale jsou to dálnice), jestli mi zase gyn dá Utrogestan. Nebo to zatím nechat a věřit miminku a zajít později, až bude třeba už i srdíčko. Je to o tom, že jsem vlastně první těhu měla zamlklé a druhé (naštěstí úspěšné těhu) jsem hned brala Utrogestan. Tak jsou tam pochybnosti, zda to dáme bez něj. Ale zase nechci zbytečně stresovat.
Všechny nové vítám
@Mishell88 gratuluji k srdíčko
já furt váhám zda jít pristi pondělí to budu 5+6 nebo až další týden to budu 6+6.. no uvidim
@zlatuna no já to budu mít také tak. Teď ještě 14dni to uhraju na zdravotní problémy a pak 20.1 po kontrole se chytám jít s pravdou ven ikdyz předpokládám že spekulovat budou už teď. U mě to čekají už tak rok že budu tehule.
@Mates89 píše:
@KatkaLib neblázni co bych s nimi delalaspíš to druhé prý je spíš nějaká žilka. Ono mi nejprve dělala utz přes břicho.
Ale dvojčátka, to je taky krásný
Však uvidíš. Hlavně, že je vše v pořádku. Gratuluji!
@frediene2 mám to úplně stejne jako ty! Také první tehu v 9tt zamlkle, druhé úspěšně.. a brala jsem u obou od začátku utrogestan.. já asi pojedu ten pristi týden.. max pak půjdu za týden znovu asi..
@Emisis píše:
@frediene2 mám to úplně stejne jako ty! Také první tehu v 9tt zamlkle, druhé úspěšně.. a brala jsem u obou od začátku utrogestan.. já asi pojedu ten pristi týden.. max pak půjdu za týden znovu asi..
No, je nás nějak hodně s tou zkušeností ZT. Taky si říkám, že bych šla příští týden. Ty jsi brala utrogestan i u prvního? měla jsi nějaké potíže? U mě právě nic a pak z toho bylo ZT. Proto mi u druhého DR nasadila utrogestan hned po zjištění. Takže nám ho asi teď dají zase, viď? Moc gratuluji k těhotenství! ![]()
@Mates89 píše:
@zlatuna no já to budu mít také tak. Teď ještě 14dni to uhraju na zdravotní problémy a pak 20.1 po kontrole se chytám jít s pravdou ven ikdyz předpokládám že spekulovat budou už teď. U mě to čekají už tak rok že budu tehule.
To víš, spekulovat budou. Ale hlavně, že budeš ty i mimčo v pohodě. A když budeš doma, stejně se to rodina postupně dozví také, ne?
@Mishell88 no to je super, jsem zvědavá co já uvidím zítra. mě vychází TP na 1.9., tak to už by taky srdce mohlo být.
@Mates89 moje noční můra jsou dvojčata, to bych nedala
hlavně už jedno dítě mam, to bych se zbláznila. no uvidíme zítra co uvidíme
![]()
@frediene2 také jsem po zt, ale prcka zatím žádného nemám. Dvě no to nevim
hlavně to tehu s mými proporcemi by nebylo dobry. Právě proto jsme vkládali jen jedno embrio tak si myslím že se nezdvojilo a jen špatně koukala.
@frediene2 cele první tehu bylo zvláštní, já citila ze je něco špatně.. test jsem měla pozitivni snad až 2nebo 3 týdny po spozdeni ms, a to ještě po vyvolavacce. V 9 tt u gyndare ještě nebyla srdeční akce a večer jsem začala špinit, na pohotovosti mi řekli ze plod odpovídá 6tt a viděli srdíčko
Dostala jsem ascorutin a celou noc probrecela bolesti a ráno na kontrole už tam skoro nic nebylo takže revize.. druhé tehu bylo od začátku úplně v poradku. Utrogestan jsem brala u obou tehu.
Tak to jo, to asi špatně koukla
Ono se to taky takto ze začátku těžko pozná… Hlavně odpočívej, ať jste fit ![]()
Vidíš to, člověk má asi nějaké tušení. Já měla u prvního sice pozitivní testy poměrně brzy, ale hodně slabé. A nějak jsem to nezkoumala, prostě jsem si říkala, že byly pozitivní. Na první kontrole DR akorát říkala, že bude plod asi mladší, že byla ovulka nejspíš později. No a na další už bylo vše špatně… Od začátku jsem se o malé bála. V druhém těhu jsem se taky samozřejmě občas bála, ale ty pocity byly úplně jiné.
Tak hlavně myslet pozitivně a věřit miminkům (i když dobře vím, že ono se to někdy říká…) ![]()
@Térouš To uteče, uvidíš. No když jsem se dívala na ten busici flíček, byla to paráda. Děkuji moc.
@Emisis Děkuji,tak já se divila jak blázen, že bylo
v 5 TT.Ja si to odložila o týden, takže jít jak mě objednala, viděla bych jen flek a nic
To už by mohlo být vidět, nebo myslíš že ne?
Holky moc děkuji všem, co držely palečky a odpovídaly
tady je ještě fotečka. dekuji moc ![]()