Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak ja mam dnes termin, kdy mam mit ms- (Mame rano-casovy posun) a vypada to, ze z toho nic nebude. Ale ulevi se mi uplne az zitra. Zato prsa me boli strasne.
@Aotearoa já byla ve stresu v pondělí to byl můj termín ms.. ale do dnes nic nepřišlo tak snad už to bude ok
Holky, dlabete poctive listovku?
Ja poctive 3 mesice, k tomu spirulinu a chlorellu. Uzivate neco? Chlorellu a Spirulinu beru uz x mesicu, ne kvuli mimi. Ale zajima me, jestli si budete kupovat nejak „spešl“ vitaminy pro tehotne?
@Aotearoa Mě vyhovovaly vitamíny Gravital, po potvrzení si je zase koupím, pokud dr nedoporučí jiné, ale mám je odzkoušené, takže si za nimi stojím. momentalne mám selzink plus a listovku forte, tu beru už 4 mesic, hned po vysazení HA.
@Emisis Tak já pouze celé těhotenství Gravital, obsahuje hodně vitamínů. Listovku jen když jsem plánovala.
Holky, tak jsem dnes zkusila dva TT v den (ne)ocekavane ms a carky krasne zesillily, takze to vypada dobre. Citlivost 25 a 10.
@Aotearoa Je to tam
Moc gratuluji
krásné carecky, ať nadále sílí ![]()
Dekuju holky za privitani. snad nam to vsem dobre dopadne. ja beru Femibion, jine vitaminy neplanuji
@Térouš Tak ty mi nic neříkají, podle mě jsou všechny na jedno brdo
už se nemůžu dočkat Po až ten zázrak uvidím
Snad bude vše OK ![]()
@Mishell88 ne tak uplne. asi ctvrtina lidi neumi v tele nastepit beznou kyselinu listovou, tudiz ji mozna berete uplne k nicemu. ve Femibionu je ve forme metafolinu jiz nastepena, takze ji telo dokaze efektivne vyuzivat. ![]()
@Térouš Jak říkám, mě vyhovoval Gravital celé těhotenství mi žádný vitamin nechyběl. cenove byl také ok. akorat manžel říká, že dcera je beztak po nich takovej divočák
Uvidíme co schválně doporučí dr, ne všechny každému sednou ![]()
@Térouš Tak krevní obrazy a vše jsem měla v těhotenství ok, z toho usuzuji, že kdyby něco chybělo, doktor zvýší dávku. Nebo se pletu?