Zarudlé oko s hnisem

208
23.3.24 05:37

Zarudlé oko s hnisem

Dobrý den,
Včera jsem se vzbudila se zarudlým pravým okem. Na prasklou zilku to moc nevypadá. Bolestivost žádná, vidím normálně.. Dnes ráno jsem měla v koutku oka trochu hnisu, oko mi přijde takové vlhčí.. Ale nebolí to.. Nenapadá mi nic z čeho by to mohlo být.. A zda to ustoupí samo, nebo je nutné s tímto nekam jezdit? Kdyby to nebylo oko, tak to tolik neřeším.. Našla jsem, ze by tl mohl být zánět spojivek.. Ale s ocima jsem nikdy žádný problém nemela, tak nevím.. Případně mám si koupit nějaké kapicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1856
23.3.24 05:42

Kapala bych ophthalmo septonex, kdyz přes víkend nezabere, šla bych v pondělí k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11819
23.3.24 07:01

K o. septonexu bych přidala ještě 2× denně masticku o. Azulen má desinfekční a hojivé účinky..mě vždycky zánět spojivek rozežene :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
23.3.24 07:37

Na zacinajici zanet v ocich je dobre je vyplachovat vlaznym (samozrejme neslazenym) cernym cajem nekolikrat denne. Castokrat se mi povedlo tim zanet zahnat.
Ale pokud to do pondeli neustoupi, bez si pro ATB kapky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
23.3.24 08:52

Nejspíš zánět spojivek. Na svetlo nejsi citlivější? Ten opthalmo septonex je fajn, dětem sem tim zánět spojivek zahnala, jsou kapky i masticka, tak idealne zkombinovat, v lékárně poradi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21381
23.3.24 12:40

@Martii Nka nejsi i nachlazena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
23.3.24 18:49

Já bych šla radši k doktorovi v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí