Zarůstání chloupků :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nmdl
8.6.18 22:51
@KittyKatty píše:
Ahoj holky :mavam: Prosím o jakékoli rady na zarůstání. Největší problém mám v tříslech :poblion: :oops: Začlo léto a jsem z toho zoufalá…hodila jsem a hrozný. Teď před měsícem jsem byla na vytrhání a jedna strana naprosto příšerná :zed: :,(

Dětský pudr hned po holení/depilaci. Ale jinak dost pomůže pravidelné peelingování, nebo jiná metoda odstraňování staré kůže.

• Citovat
  • Upravit
184
8.6.18 23:46

Zásyp jsem zkoušela…pomáhá jen trošku :,( asi jsem beznadějnej případ…Mám kamarádku co se může holit a škubat jakkoliv a nemá ani pupínek. Jakoby nestačily jizvy po akné na obličeji a 10 kg navíc po prckovi…chtěla bych aspoň tohle nějak eliminovat.Ty kila teda doufám že ještě shodím ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
9.6.18 00:04

@Nmdl Holky psaly že je dobrý krém proti zarůstání od Weet, tak uvažuju že si ho pořídím. Mám silné nohy, tak jestli to není i tím, že se mi pořád dokola dělají pupínky :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
9.6.18 10:32

Já hlavně na kačeně 8). Chlupy mám černé a tvrdé že mi klidně delší chlup vyroste a pak jak poporoste se zapichne špičkou. Hrůza, trochu mi pomáhá depilace „škubákem“ ale je to děsná bolest :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
11.6.18 12:48

Mě na to kosmetička poradila pravidelně peeling na místo kde je třeba. Třeba taky někomu pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.8.19 12:14

@lekarnicka28 Dobrý den, nechala jsem si v lékárně namíchat elixír který doporučujete a jen se Vás chci zeptat, opravdu to funguje? Vy jste s tím také měla problém? Děkuji moc za info 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze