běháme:)

107
4.7.08 16:27

běháme:)

Holky, je tu mezi vámi nějaká amatérská běžkyně?:)
Já běhám od března. Nejdřív jsem umírala po 200 metrech, překonala jsem počáteční odpor k běhu a postupně jsem se dostala průměrně tak na 7-8 km. Akorát pořád jen tak pomalinku ťapkám, běh to moc není, nemám moc sílu v nohou, dech uz se zlepšil. Časem to snad povolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2887
4.7.08 16:47

Ahoj, právě jsem ve stavu těhu, takže teď jsem běh na devět měsíců vy:,–(ila. Ale až porodím, ráda bych s ním zase začla. Než jsem otěhotněla, běhala jsem cca 5 let.
Tak až se dám do kupy, někdy po šestinedělí, ozvu se a můžeme někam vyrazit. Tatínkovi dám kočárek a tradááá :lol: Ale to už budeš v běhu šampioon :lol:
Jinak můj styl je nic moc, běhám pomalu, asi 8km/1hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
8.7.08 21:49

Ahoj, tak já jsem po šestinedělí běhala téměř každý den. Měla jsem svou trasu okolo jezera cca 4 až 5 km. Léto trávíme mimo, tak teď mám k dispozici jen trenažér a dám na něm 3, někdy 4 km a jdu do posilovny. Když mám sílu, tak si dám třeba 6. Běhám docela rychle. 1 km za pět minut. Běhání mě strašně baví. Je to nejlepší zbůsob, jak si sformovat postavu. Já v těhu přibrala 25 kilo a ke své původní váze mi zbívají už jen 3 kg. Hlídala jsem si kvuli kojení, aby to nešlo dolů rychle, ale teď už to nějak nejde vůbec :D Už taky na to běhání nemám tolik času a jsem rádá, když mi to vyjde 2krát týdně a to se na to vyloženě třepu… Tak běhu zdar!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.7.08 23:22

Ježiši, holky, já vás obdivuju… Když se ve škole běhala patnáctistovka, letěla jsem tryskovou rychlostí asi patnáct minut za 1,5 km.
Mi připadá běh jako nejstrašnější týrání. A přitom je to přirozený pohyb…
 Lucka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze