Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kutil Tom píše:
Kamarádství s chlapem, které občas nestvrdíš v posteli, není opravdové![]()
![]()
Aaaa sakra ![]()
@Kutil Tom píše:
Kdy tě mám přijet trochu pokamarádit?![]()
![]()
Nejakou stredu po nedeli, ale prosila bych se kamaradit alespon dvakrat ![]()
Měl tam někde přítelkyni/manželku/maminku. A nechtělo se mu vysvětlovat, kdo jsi.
@Lendava píše:
Nejakou stredu po nedeli, ale prosila bych se kamaradit alespon dvakrat
Píšu si, Lendava příští středu, aspoň dvakrát a bez vytažení
![]()
@Kutil Tom píše:
Píšu si, Lendava příští středu, aspoň dvakrát a bez vytažení![]()
![]()
Mam program, juchu ![]()
@LukeR1 píše:
Dle mého si našel milenku a tak už tě nepotřebuje. Většina chlapů se snaží do doby, kdy mají ještě možnost skórovat.Díky jeho chování teď vidíš, o co mu šlo.
Já si to nemyslím, za milenku mě nechtěl, ale možná mu dělal dobře ten můj obdiv a ten už mu nedávám. Tak proč ztrácet čas. Ale ok, to mi nevysvětluje proč mě tak okatě zasklil, já bych se takto k nikomu neuměla zachovat ani kvůli slušnému vychování. Nevím, no ![]()
@Malá bobina píše:
Je zklamaný, ze to nevyslo, ego.
Spíš me zaráží, ze ti na tom tak záleží, kdyz k ničemu nedošlo. Není to spíš skrytá zvedavost co by kdyby? Pokud jsi zachránila manželství, uz bych se o tohoto člověka dal nezajímala, je to evidentně stále tenký led.
Ale ono to nevyšlo před lety, není to čerstvé a musel se s tím vyrovnat tehdy. Od té doby už se choval právě mile. Nic jsme si neudělali a to chování bylo hrozné ![]()
@ProfZav píše:
Měl tam někde přítelkyni/manželku/maminku. A nechtělo se mu vysvětlovat, kdo jsi.
nn nikdo tam nebyl ani poblíž, to vím na 100%
@Maria37 píše:
Někoho má a nechce už chodit na kafíčko atd. atd.
Jasně, nemusíme chodit na kafíčko, i když to bylo po cca měsících, nic častého, přeju mu i kdyby někoho potkal. Ale mě opravdu zamrzelo jak se zachoval. Ještě v tom kontrastu jak já byla ráda že ho vidím. Hodně studená sprcha ![]()
@Anonymní píše:
Jasně, nemusíme chodit na kafíčko, i když to bylo po cca měsících, nic častého, přeju mu i kdyby někoho potkal. Ale mě opravdu zamrzelo jak se zachoval. Ještě v tom kontrastu jak já byla ráda že ho vidím. Hodně studená sprcha
Třeba chvátal na záchod. Takový opak zácpy venku, au au, nic moc ![]()
@Kutil Tom píše:
Píšu si, Lendava příští středu, aspoň dvakrát a bez vytažení![]()
![]()
No nevím…dvakrát… To je tam a zpět.
jak to zvládneš bez vytažení dvakrát, to mi hlava nebere.
@Zeoli píše:
No nevím…dvakrát… To je tam a zpět.jak to zvládneš bez vytažení dvakrát, to mi hlava nebere.
Malé okénko osvěty:
Dvakrát a bez vytažení = způsobit dámě dva (její) orgasmy za sebou a mezitím jej nevytáhnout
![]()
@Kutil Tom píše:
Good point. My fakt nepotřebujem jenomkamarádky, když z toho nic není![]()
Budíš ve mně pochybnosti, jestli nakonec nejsem přeci jenom chlap.
![]()
Fakt nevidím jediný důvod, proč zabíjet čas u kafe s kámošem, se kterým nehodlám nic mít.
S kamarády, se kterými nehodlám nic mít, trávívám čas při hromadných pařbičkách, se svým vlastním chlapem po boku.
@Anonymní píše:
Jasně, nemusíme chodit na kafíčko, i když to bylo po cca měsících, nic častého, přeju mu i kdyby někoho potkal. Ale mě opravdu zamrzelo jak se zachoval. Ještě v tom kontrastu jak já byla ráda že ho vidím. Hodně studená sprcha
Marjáá, moc to řešíš… ![]()
Prostě, ať už mezi Vámi bylo cokoli, pána to přešlo.
Taky se nevrhám s rozběhem a milence - kamarády s výhodami - potenciální milence/kamarády s výhodami, když už nejsou milenci, kamarádi s výhodami nebo případní cokoliv z toho. Někdo je ulpívavej - a pro někoho, třeba pro mě, znamená konec konec. Asi bych dotyčného vyloženě nevyignorovala, pokud už bychom na sebe někde narazili, ale zdvořilé „ahoj“ bez přibrždění bych považovala za adekvátní „zablikání potkávačkama“.