Zas mě ignoruje

Anonymní
14.5.23 21:20

Zas mě ignoruje

Před pár lety jsem zažila hezký flirt, kolega z práce. Oba zadaní. Nic fyzického, ale hodně povídání co by kdyby. Vážně jsem zvažovala rozvod. Rozhodla jsem se zachránit manželství, odešla jsem z práce a s kolegou přerušila veškerý kontakt. Nedávno jsme se potkali a zůstali v neformálním kontaktu, ne častém, nenavázali jsme tam kde kdysi. Zašli jsme i párkrát na kafe a bylo to velice milé a příjemné setkání, uvolněné. No a nedávno jsem ho potkala a dělal, že mě nevidí, šla jsem ho s úsměvem pozdravit a on se na mě snad ani nepodíval, odpovídal velmi neochotně. Už je to pár týdnů a mě to opravdu mrzí, snad denně si vzpomenu a vůbec netuším čím jsem si to zasloužila. Vím, že mi to může být úplně jedno, že je to jeho věc, ale prostě mě to fakt mrzí a přemýšlím proč a nemám ani jedno vodítko. Byl tehdy pro mě velmi důležitou osobou a dnes už mě nechce ani pozdravit? Přišla jsem si jak prašivá :roll:
Zažil někdo něco podobného?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Prostě Vodnář
14.5.23 21:30

Třeba měl jen blbej den. Jsou dny, kdy úsměv na tváře je nemožné dostat. Nemusí to být vůbec nic osobního.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.5.23 21:32
@Prostě Vodnář píše:
Třeba měl jen blbej den. Jsou dny, kdy úsměv na tváře je nemožné dostat. Nemusí to být vůbec nic osobního.

To jsem si říkala, ale to by se ozval s odstupem času. Protože už týdny mlčí, bylo to osobní a ne náhodné. Já byla ráda, že spolu hezky vycházíme, není to přímo ex, když jsme spolu nic neměli, ale emoce byly veliké tehdy a prostě jsem oceňovala, že je nám spolu hezky a nemusíme právě dělat, „že se nevidíme“. Ach jo

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
14.5.23 21:49

Na některé životní zkušenosti mohou být i týdny málo a úsměv se vrací velmi z pozvolna. Pochopitelně to může být i úplně jinak a to chování může být typické pro nějaké nevyrovnané hovado.

@Anonymní píše:
To jsem si říkala, ale to by se ozval s odstupem času. Protože už týdny mlčí, bylo to osobní a ne náhodné. Já byla ráda, že spolu hezky vycházíme, není to přímo ex, když jsme spolu nic neměli, ale emoce byly veliké tehdy a prostě jsem oceňovala, že je nám spolu hezky a nemusíme právě dělat, „že se nevidíme“. Ach jo
  • Citovat
  • Upravit
5113
14.5.23 21:52
@Anonymní píše:
Před pár lety jsem zažila hezký flirt, kolega z práce. Oba zadaní. Nic fyzického, ale hodně povídání co by kdyby. Vážně jsem zvažovala rozvod. Rozhodla jsem se zachránit manželství, odešla jsem z práce a s kolegou přerušila veškerý kontakt. Nedávno jsme se potkali a zůstali v neformálním kontaktu, ne častém, nenavázali jsme tam kde kdysi. Zašli jsme i párkrát na kafe a bylo to velice milé a příjemné setkání, uvolněné. No a nedávno jsem ho potkala a dělal, že mě nevidí, šla jsem ho s úsměvem pozdravit a on se na mě snad ani nepodíval, odpovídal velmi neochotně. Už je to pár týdnů a mě to opravdu mrzí, snad denně si vzpomenu a vůbec netuším čím jsem si to zasloužila. Vím, že mi to může být úplně jedno, že je to jeho věc, ale prostě mě to fakt mrzí a přemýšlím proč a nemám ani jedno vodítko. Byl tehdy pro mě velmi důležitou osobou a dnes už mě nechce ani pozdravit? Přišla jsem si jak prašivá :roll:
Zažil někdo něco podobného?

Je zklamaný, ze to nevyslo, ego.
Spíš me zaráží, ze ti na tom tak záleží, kdyz k ničemu nedošlo. Není to spíš skrytá zvedavost co by kdyby? Pokud jsi zachránila manželství, uz bych se o tohoto člověka dal nezajímala, je to evidentně stále tenký led.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.23 22:03
@Malá bobina píše:
Je zklamaný, ze to nevyslo, ego.
Spíš me zaráží, ze ti na tom tak záleží, kdyz k ničemu nedošlo. Není to spíš skrytá zvedavost co by kdyby? Pokud jsi zachránila manželství, uz bych se o tohoto člověka dal nezajímala, je to evidentně stále tenký led.

Já myslím, že nejsme kompatibilní pro vztah, měla jsem růžové brýle, ale i tak si ve spoustě názorech sedíme a každé setkání bylo velice milé. Takže ten obrat nechápu, vím na 100%, že jsem mu nic neprovedla

• Citovat
  • Upravit
271
14.5.23 22:25

Možná je zhrzený že jsi ho odmítla. Nech to plavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
15.5.23 05:09

Dle mého si našel milenku a tak už tě nepotřebuje. Většina chlapů se snaží do doby, kdy mají ještě možnost skórovat.

Díky jeho chování teď vidíš, o co mu šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24726
15.5.23 05:40
@Anonymní píše:
Já myslím, že nejsme kompatibilní pro vztah, měla jsem růžové brýle, ale i tak si ve spoustě názorech sedíme a každé setkání bylo velice milé. Takže ten obrat nechápu, vím na 100%, že jsem mu nic neprovedla

Zachránil si manželství a tím pádem jsi ho přestala zajímat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13215
15.5.23 05:47

Tak jsi snad pořád vdaná a chodíš na kafe s týpkem, s kterým jsi sice nic neměla, ale zvažovala jsi kvůli němu rozvod :think:
No z mého pohledu je snad i lepší, že tě ignoruje.
Holt jak se tu píše, zase tě až tak nežere a kamarádek na kafe má nejspíš dost, nepotřebuje další…
Já se divím, že se s tebou na to kafe šel, když jste měli našlápnuto k sexu a ty k rozvodu, a pak jsi mu zmizela ze života.
OT : a co tvůj muž, byla bys s tím OK, kdyby to měl s nějakou paní z práce stejně jako ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15162
15.5.23 05:54

Má víc rozumu než ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
15.5.23 06:01

Někoho má a nechce už chodit na kafíčko atd. atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
15.5.23 06:05
@LukeR1 píše:
Dle mého si našel milenku a tak už tě nepotřebuje. Většina chlapů se snaží do doby, kdy mají ještě možnost skórovat.Díky jeho chování teď vidíš, o co mu šlo.

Good point. My fakt nepotřebujem jenomkamarádky, když z toho nic není :lol: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
647
15.5.23 06:15
@Kutil Tom píše:
Good point. My fakt nepotřebujem jenomkamarádky, když z toho nic není :lol: :pankac:

Prestan nam brat iluze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
15.5.23 06:20
@Lendava píše:
Prestan nam brat iluze :lol:

Kamarádství s chlapem, které občas nestvrdíš v posteli, není opravdové :mrgreen: :* :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky