Zase ta svatba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14541
8.1.19 12:15

V podstatě je jedno kdo Tě odvede a v čem půjdeš, hlavní je výsledek :) Mě vedl táta a měla jsem baleríny. Vdávat se znova, jdu bosa :mrgreen: S dortem je to dost o tom, jak to plánujete. Jestli po obeědě plánujete posedět, vzala bych ho do restaurace. My měli po obědě (formou rautu) taky jen malý symbolický dort a pak ještě jeden, narozeninový, co dostal svědek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61086
8.1.19 12:21

Ja bych se odvect nechala, protože bych se citila trapne jit sama a urcite bych se rozmazla, takhle bych se mela aspon koho drzet :mrgreen:
Kamaradka ma manzela zhruba stejně velkyho (malyho) jako je ona a taky mela baleriny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
8.1.19 12:25
@a12 píše:
Ja bych se odvect nechala, protože bych se citila trapne jit sama a urcite bych se rozmazla, takhle bych se mela aspon koho drzet :mrgreen:
Kamaradka ma manzela zhruba stejně velkyho (malyho) jako je ona a taky mela baleriny

Trapně?proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
8.1.19 12:27

Vezmu si baleriny pokud seženu č 40 v bílé.Já mám 177 cm,chlap sice 190 cm,ale nenosím podpatky vůbec takže radši i svatbu bez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61086
8.1.19 12:27
@GabinkaCh píše:
Trapně?proč?
:mrgreen: protoze nejsem rada stredem pozornosti a kdyz bych tam mela jit sama tak bych se citila blbe a byla bych ruda az na.. :mrgreen:
Ja osobne bych se citila lip jit s nekym ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
8.1.19 12:31

Mě vedl táta (byť nemáme úplně nejlepší vztah), chtěla jsem dědu, ale už by měl problém to ujít. Na obřad jsem měla boty na podpatku, nízkým, snad měsíc a půl jsem v nich běhala doma astejně po obřadu šly dolů :-D
měla jsem připravené bílé tenisky, nalepila na ně takový kamínky a barevný tkaničky a v těch byla až do rána (stejně jako v šatech) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
8.1.19 12:42

Taky nemam rada podpatky, ale baleriny moc nemusim a boli me z nich nohy, sehnala jsem pres amazon krasne nizke lodicky s paskem a potazene satenem (a tak za tretinu ceny, co jsem videla podobne v salonech). Zkus tam mrknout na „wedding bridal shoes“ a proklikat se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.1.19 12:56
@GabinkaCh píše:
Jo a svatební dort budeme mít menší takový symbolický no.Přitel řiká,že se to má dát do restaurace,kde proběhne oběd.Já nesouhlasim.Dort bych tam nebrala,nechala bych doma,až přijdem z restaurace.Co je lepší?

my přejížděli, oběd byl v restauraci a komplet hostina s rautama pak v pronajatém sále. Takže dorty byly tam. V restauraci bych ho nenechávala, nechala bych ho tam, kde pak bude následná zábava. Sedět a popíjet v restauraci nebudete, jste tam jen na oběd. Takže káva s dortem mimo restauraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.1.19 13:00

K botám, pokud máš boty s podpatkem, jinak držíš tělo. Je jinak těžiště, čím vyšší podpatek, tím vypadá držení těla elegantněji, protože se přesouvá těžiště. V balerínkách je to jak v keckách. Opticky vypadá lépe postava na podpatcích. Jinak je to ale úplně jedno. Já měla dvoje boty, podpatkové lodičky, na zábavu odpoledne a večer lodičky s malým podpatkem, mnohem pohodlnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
8.1.19 13:28
@P4ja píše:
A jak to máte naplánovné ?? V restauraci jen oběd a pak se všichni přesunete k vám?? Nebo tam posedíte delší dobu a někteří budou odcházet? Kdyby to bylo tak, že se vámi všichni domů nepřesunou, pak bych poseděla v restauraci a rozkrojila dort. Pokud to bude jen rychlý oběd bez nějakého kafíčka, pak bych asi klidně i počkala. I když t káva po obědě přímo v resturaci mně přijde lepší.

No chceme tam jen ten oběd.Bude to malinká svatba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
8.1.19 13:31
@terinka4444 píše:
my přejížděli, oběd byl v restauraci a komplet hostina s rautama pak v pronajatém sále. Takže dorty byly tam. V restauraci bych ho nenechávala, nechala bych ho tam, kde pak bude následná zábava. Sedět a popíjet v restauraci nebudete, jste tam jen na oběd. Takže káva s dortem mimo restauraci.

Právě.Bude nás snad 7 nebo 8 z toho 3 děti.My tam přitáhnem dort,sní se malinko a pak zas budem dort brát zpět.To mi přijde divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
8.1.19 13:34

A dětem nevím jakou barvu šatů?bílou asi ne že?když tak někdo klidně hoďte fotku jaké šaty třeba měly vaše dcery na svatbě.Máme 3 letou a šestiletou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.1.19 13:34
@GabinkaCh píše:
Právě.Bude nás snad 7 nebo 8 z toho 3 děti.My tam přitáhnem dort,sní se malinko a pak zas budem dort brát zpět.To mi přijde divné.

já bych ho nechala doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
8.1.19 13:42

Šaty pro holky třeba něco takového? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.1.19 13:44

@GabinkaCh chceš jim to kupovat? Nevyjde levněji vzít je do salónu půjčit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný