Zase ty prdíky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6337
20.12.11 15:04

Ty čípky se jmenují VIBURCOL - tak vyzkoušej.
Pak když se dlouho mimi nemůže vykadit, tak můžeš zkusit dětské šetrné projímadlo EASY LAX, může se od narození.
A já fakt můžu říct aniž by šlo o nějakou masáž, že nám pomohl EMULIPS ANÝZ. Už druhý den, co jsem brala, tak malá brečela tak jen deset minut večer…jinak zlatá a fakt hodně prdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
20.12.11 21:31

Cipky jsou vseobecne dobra vec. ,malyho kdyz berou zuby davam nurofen sirup kde je v nezadoucich ucincich nadymani, takze si dookazete predstavit pak tu nocni party co mame :roll: jenze on si bohuzell cipek nenecha dat :zed: a kdyz se to zadari tak tak na treti cipek, pak strasny rev a nakonec se pokaka :roll:

a otazka kdy prdiky presly? No tak na 50% ve 13m :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
20.12.11 21:48

Ahojky, nám tedy moc pomohly Probiotickém kapky BioGaia. Sice jak píšou holky - vyšší první investice, ale nám se vyplatila. O prdíkách abezesných nocích jsem neměla ani páru a navíc v období příkrmů nám pomphly se zácpou. Cena cca kolem 600 Kč (a§e vydrží na 2 měcíce = 600/60=10Kč/den). Nám jíné čajíky aní nahřívání bříška nepomhly .. Tak držím palce, ať máte toto období brzy za sebou, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ŠárušN
26.12.11 14:42

Maminky, se zpožděním oznamuji, že jsme začali brát laktobacílky od swiss a poslední dny je u nás doma až podezřelé ticho :)

• Citovat
  • Upravit
5173
27.12.11 12:02
ŠárušN píše:
Maminky, se zpožděním oznamuji, že jsme začali brát laktobacílky od swiss a poslední dny je u nás doma až podezřelé ticho :)
:potlesk: :palec: :potlesk: :palec: - tak to je pohoda co :mrgreen: ať to vydrží
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lentilka22
27.12.11 14:41

šárus a kde se daji koupit ty swis? že bychom je skusily, protoze bychom se taky rádi vysoali :D

• Citovat
  • Upravit
ŠárušN
27.12.11 22:14
lentilka22 píše: šárus a kde se daji koupit ty swis? že bychom je skusily, protoze bychom se taky rádi vysoali :D

My jsme koupili normálně v lékárně. Není to zrovna nejlevnější záležitost a možná budeš nemile překvapená, když otevřeš velikánskou krabičku a usměje se na tebe jen pár kapsliček na dně, ale nám to pomáhá takže to prostě neřeším. Snad pomůžou i vám :) Stoprocentní to teda není, ale skoro celodenní kroucení a řev se zredukoval na pouhé vrtění a mrčení vždycky nějakou dobu po nakojení, a pak zas 2-3 hodinky klid :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
110
14.1.12 19:10

Já jsem používala infacol, opravdu nám hodně pomohl, ale musí se dávat před každým jídlem. Také jsem sama brala Emulips - s příchutí anýz a jedna léčitelka mi poradila dát ruku asi pět cm nad bříško miminka a krouživým pohybem - jako bys dělala rukou spirálu a jela od vnitřní strany až po konec - něco jako šnek - od vnitřku po venek a po směru hodinových ručiček a vždy jakoby na konci s rukou uhnout uplně mimo bříško - nejlíp dole - špatně se to vysvětluje, ale opravdu to zabralo, stačí dvakrát třikrát několikrát denně. Malá pak krásně kakala a ulevilo se jí. Naopak v případě průjmu jet od venkovní strany a zase až ke středu. Nevěřila jsem, ale má to něco do sebe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jirka-tatka
9.2.13 22:27

Nebezpečné složení Espumizanu

Než novorozenci espumizan dáte, přečtěte si složení, nemile mě překvapilo:
E420 - Sorbitol, nevhodný pro malé děti
E950 - Aceculfam K, zcela nevhodný pro děti
E200 - Kyselina sorbová, způsobuje alergie

Nechápu, že se něco takového může prodávat pro malé děti :-(

Jirka

• Citovat
  • Upravit
464
25.8.13 20:46

Ahoj, trošku oživuji toto téma…i když je jich tady hodně:) chtěla jsem se zeptat, zda je možné, aby se prdíky vrátily cca po 2,5 měsících od doby co přešly… :nevim:
Poslední dny je náš prcek večer zase protivný, uplakaný, furt krká, prdí…a je to opětně ve stejnou dobu… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.14 20:50

Od jakého věku se může bio gaia dávat. dcera má tři týdny. mám nachystaný baby calm. mám pocit že nic nezabírá - espumizan, pupík mast, hroznové pecičky nahřáté, kmínový odvar… bohužel málo kojím aby dostala něco z mléčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3731
13.8.14 21:39

@beruskaevuska1 Zkus tejpování bříška. Syna prdy trápily od 3.týdne do konce 4.měsíce. Řval už kolikrát i přes den. Po zatejpování obtíže žádný nebo minimální. Umím ho zatejpovat sama, poprvé jsem byla u fyzioterapeutky, naučila mě to.
Jestli jsi z Prahy, písni souromou zprávu, poradím kde jsme byli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.14 11:39
@Dracunculus píše:
@beruskaevuska1 Zkus tejpování bříška. Syna prdy trápily od 3.týdne do konce 4.měsíce. Řval už kolikrát i přes den. Po zatejpování obtíže žádný nebo minimální. Umím ho zatejpovat sama, poprvé jsem byla u fyzioterapeutky, naučila mě to.
Jestli jsi z Prahy, písni souromou zprávu, poradím kde jsme byli.

píši já muž beruskyevusky. žena je s dcerou v nemocnici. žena částečně kojí, ale muselo se změnit UM i kapky na prdíky… brzy po nástupu do nemocnice. nejsme z prahy ani okolí, ale z brna. díky za typ na tejpování… mrknem na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí