Zasedlá učitelka u státnic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15113
5.8.17 18:31

@Lenka_Hal To mi příde spíš jako štourání se ve vosím hnízdě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pandulka
5.8.17 18:33

Myslim si, že neodstátnicuje. U nás jedna vyučující pohrozila spolužákovi, že on ty státnice přes ní neudělá…a neudělal…
Ono stačí mít detailní dotazy a vždycky jde člověk na něčem uvařit…
Navíc pochybuju, že obhájí bakalářku u své původní vedoucí, když má za 3. Předpokládám, že si ji vychutná, že měla zůstat i ní a měla by za 1…

• Citovat
  • Upravit
26583

PS Ja umim byt treba strasna „drzka“, ale umim si to priznat a rict to i tem, kterych se to tyka s tim, ze nemam problem, aby ostatni byli stejni ke mne. Zatim to vzdycky fungovalo, obcas zaskripalo, pak ale stacilo prijit a vyrikat si to, hlavne negeneralizovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30988
@boball píše:
@Lenka_Hal To mi příde spíš jako štourání se ve vosím hnízdě :think:

Mne take, premyslim, ze to snad ani neni vhodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583

@boball No asi se to musi umet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
5.8.17 18:34

@Pandulka toho se také bojíme. Ale zase ta vedoucí u které je teď dává sice všem trojky, ale nepřežila by, aby měla neobhájenou diplomku. Pod ní není nic, co by nebylo obhájeno. Navíc je to garant oboru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
5.8.17 18:39

Proc nevhodne..ja byla na doporuceni kamaradu z katedry na nevsteve u vsech profesoru pred statnicemi (jak magisterke tak doktorandske). Popovidat si, jak to probiha, nechci zdrzovat, pripravit se jak mam atd. Ocenili to do puntiku vsichni. Se vsemi jednam s respektem, ale otevrene, velmi otevrene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
5.8.17 18:40

@Pandulka Prave proto si myslim, ze by nemela sedet a cekat na osud…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
5.8.17 18:43

Jen tak nahodou, na jakou fakultu, katedru a obor chodi? Studovala jsem na FF, tak treba budu nektere vyucujici znat a muzu zkusit odhadnout, kdyby to nahodou byla tato fakulta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
5.8.17 18:46

@sakota FF to není, chodí na pedagogickou, ale nebudu zmiňovat přímo jaký obor, co kdyby náhodou to ty učitelky četly :D sice paranoidní ale, co by kdyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
5.8.17 18:46

Asi jí nezbude nic jiného než se pořádně naučit. Ale jako trojka z diplomky zní fakt hrozně. To u nás nikdo neměl. Co jí dal oponent, když vedoucí dává jen trojky? Docela bych se bála té obhajoby. U nás na známku z diplomky dost koukali. Samotná zkouška je o znalostech. Jestli se po ní budou chtít vozit, tak musí být maximálně připravená. Je tam těch členů komise víc, takže nepředpokládám, že by jí vyhodili, když bude umět. Takže učit se a žádný chlastání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
5.8.17 18:48

@Zdendula82 ono je ve výsledku jedno jaká známka, hlavně aby to dala. Oponent dal dva až tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
5.8.17 19:04

Uprimne? Trojka od vedouciho prace je pruser. Zazila jsem to dvakrat a pokazde to student neobhajil.
Nechapu, proc s vedouci lepe nekonzultovala a nezpracovala praci lepe :( trojku vedouci fakt vetsinou nedavaji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
5.8.17 19:05

@nelamh tahle jí právě dává skoro všem, ale zase nikdo nikdy u ní neobhájil práci. Konzultovala neustále. Řekla jí, že dává trojku, že má vysoké požadavky, ale že jí pouští k obhajobě, protože věří, že to dá, že jinak by ji nepustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.17 21:27
@nelamh píše:
Uprimne? Trojka od vedouciho prace je pruser. Zazila jsem to dvakrat a pokazde to student neobhajil.
Nechapu, proc s vedouci lepe nekonzultovala a nezpracovala praci lepe :( trojku vedouci fakt vetsinou nedavaji…

Kdyz da vedouci prace trojku a k tomu jsou tam uz predtim tyto zadrhely a skraloupy, tak bych se taky bala. Nepamatuju si, ze bych kdy slysela o DP, ktera byla od vedouciho prace za 3.
Asi bych se snazila pred statnicemi jeste navazat kontakt s pedagogy ohledne DP a zkousky, pusobit seriozne a urovnat to. Jinak ja taky obcas prisedim u statnic a nedovedu si predstavit, ze by nekomu tato snaha uskodila.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze