Zásilkovna na Vinted

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
66
19.5.24 14:10

Zásilkovna Vinted

Ahoj,

ještě jsem nikdy nic neodesílala přes zásilkovnu, na Vinted jsem prodala dve věci a teď nevím jestli mám zajít na pobočku a oni mi tam štítek vytisknou nebo si jej mám vytisknout doma a nalepit? :D Možná jloupý dotaz, ale vůbec nevím jak to funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5864
19.5.24 14:22

Stačí na balíček napsat jen ten kód co to přišel do chatu, nebo do mailu.
To platí u zásilkovny.

Kdyby si něco posílala přes Balíkovnu, tak tam už píšeš kód a jméno.

U Dpd a Ppl musíš štítek tisknout a lepit na balíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37114
19.5.24 14:39

Stačí obsluze nahlásit ten kód a oni si to vytisknou sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37114
19.5.24 14:40

@Markéta188 ne u všeho stačí jen ten kód. Posílám přes všechno a nikde nic netisknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
19.5.24 14:56
@Katy09 píše: Více

Hlavně pozor na falešnou zásilkovnu, Vinted je tím proslulý. Podvodník pošle odkaz s tím, že si stáhneš platbu v platební bráně. Pokud zadáš údaje ke své kartě, vybrakuje Ti konto.

Jediný správný způsob je žádat to přes aplikaci a oni na zásilkovně vytisknou štítek s kódem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
19.5.24 15:37
@Kriss Tina píše: Více

Aha, tak asi záleží na pobočce, u nás to musí být už vytisknuté, jinak mi to nepošlou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
19.5.24 15:40
@Markéta188 píše: Více

Sama si tiskneš nalepovací štítek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37114
19.5.24 15:53
@Markéta188 píše: Více

S tím jsem se ještě nesetkala a to podávám na několika různých pobočkách no :nevim: všude jim vždycky stačil napsat ten kód na balík nebo nahlásit a akorat ppl chteji vidět ten qr kód, ale tisknout sem nemusela nikdy nic no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
19.5.24 15:56
@1Pears1 píše: Více

My máme pobočku PPL v opravně kol a tam to pán jen předává PPL, takže štítek musí být už vytisknutý :D
DPD zas máme v květinářství a tam jsem posílala jen do Polska a štítek taky chtěla, ale někdo mi říkal, že do ČR stačí taky jen ten kód, ale to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
19.5.24 15:58
@Kriss Tina píše: Více

No já bydlím na konci světa :lol:
PPL máme v opravně kol a tam ten pán chce vždy vytisknutý štítek, že to jen každé ráno předá dopravci. Myslela jsem si, že to tak funguje u PPL všude, ale tak asi neee :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
13.11.25 19:01

Lze poslat Vinted balicek do Polska pres Z-box? A jak pripadne? Vytiskla a nalepila jsem vygenerovany stitek na balik, ale u Z boxu neni scaner :zed:. Pri odesilani pres aplikaci „Zasilkovna“ musi mit navic clovek data. Ale vlastne to mozna v tomto pripade ani nejde, kdyz to generuje Vinted a ne já z moji aplikace.
Druhá možnost: chtela jsem klasicky namackat kod a pouzit fyzicka tlacitka na boxu, ale odesilaci kod na vytisknutem stitku neni jasne patrny. Nebralo mi to nic.
Ma s tim nekdo zkusenost? Dekuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
13.11.25 19:06

https://www.zasilkovna.cz/…-pres-z-boxy

Posilala jsem nedavno, ale teda ne do Polska :think: Nicmene postup by asi mel byt stejny. Nema na tom byt stitek, jen kod. Ale videla jsem v diskusich, ze v posledni dobe je hodne chyb na strane Zasilkovny pri posilani z boxu, je pry lepsi to podat na podacim miste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
13.11.25 19:43

@Beruska999999
Dekuji moc za reakci, pomohla jste mi.
Vinted me vyzval pouze stahnout si stitek (neposlal devitimistny kod), takze z toho vyplyva, ze do Polska to pres Z box nejde. Pujdu do kamenne Zasilkovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Bazar pro děti a mámy na eMiminu

Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!

V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák