Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Poradíte mi prosím nějakou levnou krabickovou dietu? Třeba nějakou spis o které se ani nikde nepíše. Protoze ty ceny, co za to chtějí jsou šílený. Tak jestli je i nějaká levná alternativa. Moc Dekuji.
@Denisa184 píše:
Poradíte mi prosím nějakou levnou krabickovou dietu? Třeba nějakou spis o které se ani nikde nepíše. Protoze ty ceny, co za to chtějí jsou šílený. Tak jestli je i nějaká levná alternativa. Moc Dekuji.
Chystat si to sama ![]()
Já tohohle sice nevyužívám, ale pamatuju, že párkrát někde porovnávali a recenzovali a dospěli k tomu, že půlka z nich (a mezi těma extra levnýma většina) byla poskládána hodně blbě a nevyváženě a při dlouhodobějším užívání tělu nedodávala vyváženou stravu a nezbytné množství živin pro normální fungování. Takže zaplatit hříšný peníz (protože co si budeme, i ty extra levné pořád budou za hříšný peníz ve srovnání s tím, když si to člověk dělá sám - musíš zaplatit tunu lidí kolem, každodenní rozvoz…) za něco, u čeho nemám jistotu, jestli je to vůbec zdraví prospěšné, bych teda měla obavy. Pokud bych něco takového využít chtěla, v prvé řadě bych se pídila po kvalitě a teprve mezi těmi kvalitními si vybrala podle ceny.
Cinske polivky… Zkus si obbone jidlo udelat z kvalitnich surovin doma a zjistis, ze je to vlastne docela levne. Kvalitni, zdrave jidlo, cerstva zelenina a ovoce proste neco stoji. Vzdy to bude kompromis mezi kvalitou a cenou, proto ty cinske polivky, chut a kvalita mizerna, ale ta cena.
@Denisa184 píše:
Var si sama..
@Denisa184 píše:
Na webu jsou miliony návodů, jak se stravovat, takže když na to budeš mít čas, tak si krabičky můžeš připravovat sama. Má to jednu drobnou nevýhodu - ušetříš poměrně dost peněz ![]()
Holky prosim komentare typu var si sama nepotrebuji. Proc to asi chci, protoze samotnou si to porad chystat me nebavi, nemam na to cas
@Denisa184 píše:
Holky prosim komentare typu var si sama nepotrebuji. Proc to asi chci, protoze samotnou si to porad chystat me nebavi, nemam na to cas
Tak když na to nemáš čas tak holt zaplatíš dardu. Jak už někdo psal, někdo to jídlo musí naplánovat, nakoupit, uvařit, nachystat, rozvést atd atd a to stojí peníze.
@Denisa184 píše:
Tak v tom pripade si ale priplatis, jina cesta neni.
@Denisa184 píše:
No tak pro tebe bude asi nejlevnější nežrat
řekni mi co máš tak důležitého, že si nedokážeš najít čas uvařit
tady spíš cítím příbuzného lenochoda ![]()
Ahoj, ja mam od Papa foods ted druhy tyden a jsem spokojena, na mesic to bylo neco kolem 10K s tim ze mam jeste 15% slevu
Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!
V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.