Zaspání do školky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7182
23.10.15 12:44

To fakt takhle řešíš? Kdybych nemusela do práce, tak bych ho už do té školky ani nevodila a omluvila ho. Pokud bych ho do té školky dát potřebovala, nebo pokud by ten den byl speciální program (divadlo, výlet a pod.), zavolala bych, že přijde později, aby s ním počítali při normování (školku máme taky kousíček, ale normuje se krátce po osmé).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
23.10.15 12:52
@KIKOLETEK píše:
Ahoj, dneska se mi stal trapas bohužel jsme zaspali a probudila jsem se v 8,15 :roll:.Tak šup rychle vzbudit obléct, umýt naštěstí máme školku 5 min.od baráku. Přišli jsme něco po pul 9 ale i tak už děti začali jest svačinku. Taky jsem přemýšlela že bych ho nějak omluvila ale vubec jsem nevěděla co říct, prostě totální okno. Stalo se to některé z vás?
A taky co říct že, té učitelce :zed: Pro dnešek jsem ji řekla že jsme zaspali.

já bych řekla, že Vás předpadli bojovníci Islámského státu a odmítali Vás pustit ke školce a až když jsi se vykoupila platbou v naturáliích, tak Vás nechali jít a ted v křoví číhají na to, až půjdete odpo ze školky.

Tohle je určitě lepší než říct pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
23.10.15 13:00

Jak já bych někdy ráda zaspala… Ach jo… :mrgreen:
Jenže mě se to nemůže stát, syn vstává odjakživa v 5 ráno. :cert: :cert: :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
23.10.15 13:14
@Grey Sky píše:
já bych řekla, že Vás předpadli bojovníci Islámského státu a odmítali Vás pustit ke školce a až když jsi se vykoupila platbou v naturáliích, tak Vás nechali jít a ted v křoví číhají na to, až půjdete odpo ze školky.Tohle je určitě lepší než říct pravdu.

jj dobrá sranda 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
23.10.15 13:16
@lovesmile píše:
Jak já bych někdy ráda zaspala… Ach jo… :mrgreen:
Jenže mě se to nemůže stát, syn vstává odjakživa v 5 ráno. :cert: :cert: :cert: :mrgreen:

no syn spal jak zabitej ještě po té 8 hodině, jinak stává o výkendu zhruba o pul 8,obá kluci jsou celkem spáči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
23.10.15 13:23

Zaspavame uz DVA TYDNY vkuse. uz na nas vzdy ceka pani domaci, ktera umyva v satne a zamyka - kazdy den jsme tam po pul… no, proste jsem se omluvila a vysvetlila, ze to ted tak mame a hotovo…

(mladsi totiz najednou spi do 8 i dyl… a protoze se ted bude posouvat cas, tak odmitam ji budit… i jsem to tak ve skolce vysvetlila… v pondeli se vzbudi pekne v 7 a budem ve skolce zase vcas)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
23.10.15 13:27

U nas jedna maminka zaspava pravidelne a neresi to vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
23.10.15 13:28
@Tidlinka píše:
Já se divím, že ti nedali vařečkou :mrgreen: Pozor určitě ji tam mají na takové maminy :lol:
:lol:
  • Citovat
  • Upravit
brko
23.10.15 13:29
@KIKOLETEK píše:
Ahoj, dneska se mi stal trapas bohužel jsme zaspali a probudila jsem se v 8,15 :roll:.Tak šup rychle vzbudit obléct, umýt naštěstí máme školku 5 min.od baráku. Přišli jsme něco po pul 9 ale i tak už děti začali jest svačinku. Taky jsem přemýšlela že bych ho nějak omluvila ale vubec jsem nevěděla co říct, prostě totální okno. Stalo se to některé z vás?
A taky co říct že, té učitelce :zed: Pro dnešek jsem ji řekla že jsme zaspali.

tyjo, já být tebou, tak koupím pořádně drahou bonbonieru a doplazím se s prosíkem a budu doufat, že mi tam ještě někdy dítě vezmou. :roll:

• Citovat
  • Upravit
11117
23.10.15 13:33

Vzdyt ty tim svym stresem musis stresovat i to dite…

o nic nejde, je to skolka. nase skolka zacina v 9. a kdyz jsme treti den po sobe prisli v 9:15, tak mi ucitelka s vlidnym usmevem (fakt, bez ironie :lol: ) sdelila, ze kdybych prisli v tech 9, tak stihne maly skupinovou aktivitu na zacatku dne… tak jsem se trochu polepsili. ale dneska jsme treba nevstali vubec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
23.10.15 13:38

To me se stal teprve trapas :D Mala jezdi do skolky skolnim autobusem, my byly nemocny a proste jsem zaspala abych omluvila a zaroven zrušila autobus.. No byl tu pry tu cekali asi 5minut a volali ale ja lezela s horečkou, dcera to samy a tak jsme nic neslyšeli.. No volala jsem dodatecne a trapas to byl ale co se da delat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
23.10.15 13:45
@brko píše:
tyjo, já být tebou, tak koupím pořádně drahou bonbonieru a doplazím se s prosíkem a budu doufat, že mi tam ještě někdy dítě vezmou. :roll:

jasně už ju du koupit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
23.10.15 13:51
@budi píše:
Zaspavame uz DVA TYDNY vkuse. uz na nas vzdy ceka pani domaci, ktera umyva v satne a zamyka - kazdy den jsme tam po pul… no, proste jsem se omluvila a vysvetlila, ze to ted tak mame a hotovo…(mladsi totiz najednou spi do 8 i dyl… a protoze se ted bude posouvat cas, tak odmitam ji budit… i jsem to tak ve skolce vysvetlila… vpondeli se vzbudi pekne v7 a budem ve skolce zase vcas)

Nooo, když myslíš :mrgreen: nám to nikdy nevyšlo :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
23.10.15 13:52
Mně ne, zrovna v pondělí jsem tohle řekla a v pohodě :mrgreen:
@KIKOLETEK píše:
No styděla jsem se, se starším se mi to ještě nestalo :nevim: chtěla jsem ho nějak omluvit… ale říct no víte my jsme zaspali nepříjdeme, to mi přišlo blbý
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
23.10.15 13:54

Já jen že je to nepříjemný zaspat…jasně stalo se že, ale rozhodně nad tím nebrečím jak si maminky tady některé myslí např. Tidlinka nebo brko
sory že sem si dovolila něco napsat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect