Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
To fakt takhle řešíš? Kdybych nemusela do práce, tak bych ho už do té školky ani nevodila a omluvila ho. Pokud bych ho do té školky dát potřebovala, nebo pokud by ten den byl speciální program (divadlo, výlet a pod.), zavolala bych, že přijde později, aby s ním počítali při normování (školku máme taky kousíček, ale normuje se krátce po osmé).
@KIKOLETEK píše:
Ahoj, dneska se mi stal trapas bohužel jsme zaspali a probudila jsem se v 8,15.Tak šup rychle vzbudit obléct, umýt naštěstí máme školku 5 min.od baráku. Přišli jsme něco po pul 9 ale i tak už děti začali jest svačinku. Taky jsem přemýšlela že bych ho nějak omluvila ale vubec jsem nevěděla co říct, prostě totální okno. Stalo se to některé z vás?
A taky co říct že, té učitelcePro dnešek jsem ji řekla že jsme zaspali.
já bych řekla, že Vás předpadli bojovníci Islámského státu a odmítali Vás pustit ke školce a až když jsi se vykoupila platbou v naturáliích, tak Vás nechali jít a ted v křoví číhají na to, až půjdete odpo ze školky.
Tohle je určitě lepší než říct pravdu.
Jak já bych někdy ráda zaspala… Ach jo… ![]()
Jenže mě se to nemůže stát, syn vstává odjakživa v 5 ráno.
![]()
@Grey Sky píše:
já bych řekla, že Vás předpadli bojovníci Islámského státu a odmítali Vás pustit ke školce a až když jsi se vykoupila platbou v naturáliích, tak Vás nechali jít a ted v křoví číhají na to, až půjdete odpo ze školky.Tohle je určitě lepší než říct pravdu.
jj dobrá sranda ![]()
@lovesmile píše:
Jak já bych někdy ráda zaspala… Ach jo…
Jenže mě se to nemůže stát, syn vstává odjakživa v 5 ráno.![]()
![]()
![]()
no syn spal jak zabitej ještě po té 8 hodině, jinak stává o výkendu zhruba o pul 8,obá kluci jsou celkem spáči
Zaspavame uz DVA TYDNY vkuse. uz na nas vzdy ceka pani domaci, ktera umyva v satne a zamyka - kazdy den jsme tam po pul… no, proste jsem se omluvila a vysvetlila, ze to ted tak mame a hotovo…
(mladsi totiz najednou spi do 8 i dyl… a protoze se ted bude posouvat cas, tak odmitam ji budit… i jsem to tak ve skolce vysvetlila… v pondeli se vzbudi pekne v 7 a budem ve skolce zase vcas)
@Tidlinka píše:
Já se divím, že ti nedali vařečkouPozor určitě ji tam mají na takové maminy
@KIKOLETEK píše:
Ahoj, dneska se mi stal trapas bohužel jsme zaspali a probudila jsem se v 8,15.Tak šup rychle vzbudit obléct, umýt naštěstí máme školku 5 min.od baráku. Přišli jsme něco po pul 9 ale i tak už děti začali jest svačinku. Taky jsem přemýšlela že bych ho nějak omluvila ale vubec jsem nevěděla co říct, prostě totální okno. Stalo se to některé z vás?
A taky co říct že, té učitelcePro dnešek jsem ji řekla že jsme zaspali.
tyjo, já být tebou, tak koupím pořádně drahou bonbonieru a doplazím se s prosíkem a budu doufat, že mi tam ještě někdy dítě vezmou. ![]()
Vzdyt ty tim svym stresem musis stresovat i to dite…
o nic nejde, je to skolka. nase skolka zacina v 9. a kdyz jsme treti den po sobe prisli v 9:15, tak mi ucitelka s vlidnym usmevem (fakt, bez ironie
) sdelila, ze kdybych prisli v tech 9, tak stihne maly skupinovou aktivitu na zacatku dne… tak jsem se trochu polepsili. ale dneska jsme treba nevstali vubec ![]()
To me se stal teprve trapas
Mala jezdi do skolky skolnim autobusem, my byly nemocny a proste jsem zaspala abych omluvila a zaroven zrušila autobus.. No byl tu pry tu cekali asi 5minut a volali ale ja lezela s horečkou, dcera to samy a tak jsme nic neslyšeli.. No volala jsem dodatecne a trapas to byl ale co se da delat ![]()
@brko píše:
tyjo, já být tebou, tak koupím pořádně drahou bonbonieru a doplazím se s prosíkem a budu doufat, že mi tam ještě někdy dítě vezmou.
jasně už ju du koupit…
@budi píše:
Zaspavame uz DVA TYDNY vkuse. uz na nas vzdy ceka pani domaci, ktera umyva v satne a zamyka - kazdy den jsme tam po pul… no, proste jsem se omluvila a vysvetlila, ze to ted tak mame a hotovo…(mladsi totiz najednou spi do 8 i dyl… a protoze se ted bude posouvat cas, tak odmitam ji budit… i jsem to tak ve skolce vysvetlila… vpondeli se vzbudi pekne v7 a budem ve skolce zase vcas)
Nooo, když myslíš
nám to nikdy nevyšlo
![]()
@KIKOLETEK píše:
No styděla jsem se, se starším se mi to ještě nestalochtěla jsem ho nějak omluvit… ale říct no víte my jsme zaspali nepříjdeme, to mi přišlo blbý
Já jen že je to nepříjemný zaspat…jasně stalo se že, ale rozhodně nad tím nebrečím jak si maminky tady některé myslí např. Tidlinka nebo brko
sory že sem si dovolila něco napsat ![]()