Zastavení probíhající menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.9.21 13:54

Ahoj, v pátek jsem dobrala poslední oranžový prášek a v sobotu už jsem začala brát bílé (21 oranžových, 7 bílých). Menstruaci jsem ale potřebovala posunout a tak jsem si v pondělí vzala zase ten oranžový. Oranžové jsem brala až do čtvrtka, ale ještě špiním. Myslíte, že bych měla ty oranžové přestat brát a dát si znovu tu pauzu 7 dnů? Vím, že jsem si to akorát rozházela :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Janli
3.9.21 13:59

Ne, teď už pokračuj dál. Propříště, tím, že si vezmeš aktivní pilulky dříve, nijak menzes nezměníš.

• Citovat
  • Upravit
6061
3.9.21 14:28

Já to jen trochu poupravím:

Menses můžeš posunout tím, že budeš pořád brát ty oranžové (aktivní) pilulky. Když neuděláš pauzu v oranžových a budeš dál pokračovat dalším balením oranžových, tak menses posuneš. Ale jakmile uděláš pauzu a vezmeš bílé pilulky, spustí se proces krvácení. Potom už s tím neuděláš nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.23 09:30

Menstruace

Ahojky holky chtěla bych se zeptat zda někdo nemá zkušenost s exacylem na zastavení menstruačního krvácení dekuji za odpověď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.24 00:07

Zdravím, chtěla bych se zeptat, docela už mám strach jestli je se mnou něco špatně, nebo to je normalní ale už tři měsíce se mi zastavila menstruace (je mi 15 let a prvni menstruace mi začla v červnu 2023) a nevšimla jsem si nějaké změny, která by měla menstruaci ovlivnit. Ješte bych ráda doplnila, že se mi asi 2× stalo, že mi to menstruaci vynechalo a pak zas dobre, a teď uz 3 měsíce a stále nic.. asi pred trema dny jsem si vsimla ze jsem zacala špinit a byla jsem stastna ze konecne jsem to dostala jenomze uz mam trochu krve kdykoliv jdu na zachod treti den a menstruace nikde a mam spis podezreni ze to je zanet mocaku nez menstruace.. takze nevim..dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.24 10:59

Mně začala menstruace v 15. Tříměsíční výpadky úplně běžně. Nějak v 19 nasazena antikoncepce, protože to bylo na pepku a nevyzpytatelné, kdy to přijde. Po vysazení do 2 m bez problémů těhotná. U mně asi nějaká hormonální nerovnováha. Vždycky horší akné. Nikdo se tím nikdy nezabýval. Jestli nejsi nějak extrémněji ochlupená (což by mohlo značit PCO) a jsi třeba hubenější, tak se to časem usadí samo. Zajdi si na gyndu, co ti poradí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa