Zástěrky do školky?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
140230
9.9.14 11:42

@mom.kri mě zas vyhovovaly zástěrky, protože měly kapsičku na kapesník a ve školce bez kapesníku ani ránu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
9.9.14 11:48
@mojmira píše:
@mom.kri mě zas vyhovovaly zástěrky, protože měly kapsičku na kapesník a ve školce bez kapesníku ani ránu.

No, dřív to bylo povinné - zástěrka s kapsou a látkový kapesník…
Ted nic takového mít nemusí a kapesníčky mají papírové, takové v tom papírovém boxu položené na skřínce, peo všechny děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22005
9.9.14 11:55

Jj, přesně tak, kapesník děti ve školce nikdy nepotřebovaly, mají k dispozici papírové. Takže žádná kapsa nám nikdy nechyběla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
9.9.14 13:18

Tak dcera zrovna minulý týden ten kapesníček papírový v kapse nosila. Nemá rýmu, ale jak občas fňukala, tak na utírání nosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
9.9.14 13:29

Jen technická i sukýnky a šatičky mívají kapsy :mrgreen:. U nás učitelky striktně jedou papírový kapesník na jedno použití, že je to nehygienické lovit smrkance po kapsách. Každé dítko musí přinést na pololetí jednu krabičku kapesníků, ta je ve třídě + mají balíčky na ven. Nosit musí děti všechny, ať už nosí na sobě cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22005
9.9.14 13:36

@mimoza666, u nás taky tak, přesně - žádný papírový kapesníček do kapsy - i když dítě má, paní učitelka vyhazuje, vidí-li to. Jednou řekla, že nemá čas na to, aby sledovala u každého, v jakém stavu ten kapesník má a potom leda tak loví cucky z kapesníků všude po koberci. Vysmrkat, utřít nos, oči… a bez ohledu na stav kapesníku, do koše.
V kapse je můžou mít jenom na ven, ve venkovních teplákách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
9.9.14 13:43
@mimoza666 píše:
Jen technická i sukýnky a šatičky mívají kapsy :mrgreen:. U nás učitelky striktně jedou papírový kapesník na jedno použití, že je to nehygienické lovit smrkance po kapsách. Každé dítko musí přinést na pololetí jednu krabičku kapesníků, ta je ve třídě + mají balíčky na ven. Nosit musí děti všechny, ať už nosí na sobě cokoliv.

jo to jsme do skolky davali taky…
u nas ve skolce nebyly v umyvarne ani hadrove rucniky, ale papirove prave z hygienickych duvodu…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
9.9.14 13:48

Jako Husakovo dite jsem dokonce i vyfocena ve skolce v takove hnusne cervene silonove zastere, ani na to foceni nam je soudruzky ucitelky nesundaly :mrgreen:
ale tenkrat ty kapsicky mely vyhodu, ja do nich davala tvrde vyzvejkane maso, tenkrat se muselo maso snist, takze vzdycky odpoledne prisel pro mne tata a vylovil z kapes suche maso :poblion:

• Citovat
  • Upravit
864
9.9.14 13:54

@Hanka1
jsem stejná generace se stejnou zkušeností :mrgreen: co se týče masa, dojídání i zástěrek. Jsem tak ráda, že moje děti můžou klidně maso nejíst, zástěrky nepotřebují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
9.9.14 15:02
@Hanka1 píše:
Jako Husakovo dite jsem dokonce i vyfocena ve skolce v takove hnusne cervene silonove zastere, ani na to foceni nam je soudruzky ucitelky nesundaly :mrgreen:
ale tenkrat ty kapsicky mely vyhodu, ja do nich davala tvrde vyzvejkane maso, tenkrat se muselo maso snist, takze vzdycky odpoledne prisel pro mne tata a vylovil z kapes suche maso :poblion:
:lol: Já držela maso nacpaný ve tvářích a hned po jídle jsem to letěla plivat do záchodu, asi abych si tu silonovou zástěrku nepocintala, taková tyrkysově modrá byla, slušivá :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
9.9.14 15:04

@zuzouš Tak to můj bratr si to maso nepokrytě cpal do kapes. Přišlo mu to bezpečnější. Ty mastné kapsy, to musela být lahůdka, ale máma vzpomíná s empatií :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí