Zateplování paneláku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32184
12.7.18 19:51

No já kdybych mohla, tak tam na tvým místě nejdu, protože nesnáším jakýkoliv hluk a omezení, takže bych se tomu dobrovolně nevystavila. Tobě se tam taky evidentně nechce, tak na to kašli a hledej dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.18 15:40

Tak mi nabídli 700 / měsíčně slevu kdybych si to rozmyslela

• Citovat
  • Upravit
32184
13.7.18 15:42
@Anonymní píše:
Tak mi nabídli 700 / měsíčně slevu kdybych si to rozmyslela

700 kč pro mě nejsou žádný peníze :D , určitě by mi to nestálo za ty nervy to poslouchat, ještě kdybys chodila do práce, ale poslouchat to celý den, to je děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.18 16:07
@Monchichik píše:
700 kč pro mě nejsou žádný peníze :D , určitě by mi to nestálo za ty nervy to poslouchat, ještě kdybys chodila do práce, ale poslouchat to celý den, to je děs

To máš pravdu, skoro nic. I když asi bych mohla utéct na 1,5 měsíce pryč do takové 17. Škoda, že není záruka, že to nebude o víkendech.

• Citovat
  • Upravit
32184
13.7.18 16:10
@Anonymní píše:
To máš pravdu, skoro nic. I když asi bych mohla utéct na 1,5 měsíce pryč do takové 17. Škoda, že není záruka, že to nebude o víkendech.

no tak já nevím jak u vás, ale tady je vyhláška o nedělním klidu, takže v neděli a o svátcích dělat nesmí a ani přes týden se nepřetrhnou, začínají teda po 7 ráno, ale kolem půl třetí už jsou pryč :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65287
13.7.18 16:13
@Monchichik píše:
no tak já nevím jak u vás, ale tady je vyhláška o nedělním klidu, takže v neděli a o svátcích dělat nesmí a ani přes týden se nepřetrhnou, začínají teda po 7 ráno, ale kolem půl třetí už jsou pryč :D

nám třeby výměnu oken dělali do šesti do večera. A kolem když zateplovali, tak dělali pořád, i soboty, neděle, svátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.18 16:15

Děkuji :)

Nechci být trapná s dalším tématem, tak mi dovolte další podtéma :)

Zatím měly všechny mé podnájmy (až na 1 strašnej :mrgreen: ) okna orientovaná buďto na západ nebo jih.
Teď jsem si vyhlídla byt, kde je to pouze na východ. Zajímalo by mě, jak moc vás orientace bytu vůči světovým stranám při výběru bydlení zajímá. Mám docela strach aby tam nebyla odpoledne a večer tma.
Byt s oknem jen na sever jsem těžce nesla.
Jinak je ten byt moc pěkný (byť menší než bych chtěla).

• Citovat
  • Upravit
32184
13.7.18 16:15

@vokishka no tak to bych si stěžovala, protože tady je hluk neděle a víkendy zakázanej, maximálně tady o svátku natírali, ale to nedělali žádný hluk, okna tedy teda neměnili, protože je až na jeden byt všichni mají už vyměněné, tak by měla si zakladatelka zjistit, k čemu všemu se chystají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32184
13.7.18 16:18
@Anonymní píše:
Děkuji :)

Nechci být trapná s dalším tématem, tak mi dovolte další podtéma :)

Zatím měly všechny mé podnájmy (až na 1 strašnej :mrgreen: ) okna orientovaná buďto na západ nebo jih.
Teď jsem si vyhlídla byt, kde je to pouze na východ. Zajímalo by mě, jak moc vás orientace bytu vůči světovým stranám při výběru bydlení zajímá. Mám docela strach aby tam nebyla odpoledne a večer tma.
Byt s oknem jen na sever jsem těžce nesla.
Jinak je ten byt moc pěkný (byť menší než bych chtěla).

No my jsem si moc vybírat nemohli, tenkrát jsme dělali výměnu bytu za byt, mám teda okna na sever a jih, takže v pohodě. Tak se tam běž podívat odpoledne, ať víš, jak to tam vypadá. Stejně si psala, že tam budeš bydlet jen chvíli,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.18 16:40
@Monchichik píše:
No my jsem si moc vybírat nemohli, tenkrát jsme dělali výměnu bytu za byt, mám teda okna na sever a jih, takže v pohodě. Tak se tam běž podívat odpoledne, ať víš, jak to tam vypadá. Stejně si psala, že tam budeš bydlet jen chvíli,ne?

Možná nakonec i rok. To je pro mě dlouhá doba :mrgreen:
Bohužel nemám jak zjistit jaké všechny úpravy se tam plánují.

• Citovat
  • Upravit
32184
13.7.18 16:46
@Anonymní píše:
Možná nakonec i rok. To je pro mě dlouhá doba :mrgreen:
Bohužel nemám jak zjistit jaké všechny úpravy se tam plánují.

no minimálně domovník ti to řekne :think:
jestli máš na výběr, tak bych tam nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí