Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
tak neteče smrdící voda
ty jo,to jsou věci,já používala ocet na čištění ledničky,ale tohle mě fakt nenapadlo,paráda!uvidíme ještě jak dlouho,ale kdybych to měla dělat jednou do měsíce,vůbec mi to nevadí,hlavně že to nebude cejtit
díky ![]()
ahoj holky já dnes asi přišla na to co je to za smrad, mám uplně černou a špinavu tu těsnící gumu a mám plnění z boku, až bude trochu čas pustím se do drhnutí, nevíte čím?
zanetka2712 píše:
ahoj holky já dnes asi přišla na to co je to za smrad, mám uplně černou a špinavu tu těsnící gumu a mám plnění z boku, až bude trochu čas pustím se do drhnutí, nevíte čím?
Vzala bych to pro změnu octem
, zředěným. Kolikrát je tam fakt humáč ![]()
toho odbarvení bych se nebála,hlavně to nepouštějte na prázdno s octem,který ve většině případů zápach likviduje,protože toto je ten případ kde to funguje obráceně.ze smrádku,jsem vytvořila megasmrad,když nenajdu jinou radu jdu do toho sava,myslím na to od včera.napíšu jak to dopadlo
Jedno objednávám, asi zkusím ten Liquidátor (dle rady
) a uvidím.
Nečetla jsem to celé!Měla jsem stejný problém !Pomohlo nalít do pračky ocet a trochu sava!Když se to pere nic moc to nevoní ,pak jsem pračku párkrát prohnala napustit máchat aby to z ní vyšlo ! A super ! Bylo mi řečeno ,že to můžou taky dělat takové ty gelové kapsle ,ale já to měla tím ,že mi manžel zavřel pračku! Netekla nám voda všude barely a kýble tak ji zaklapnul a a postavil taky na ní ! Abylo vystrojeno!Tohle doporučuju ! Je to levné a účinné! ![]()
holky zkuste do pračky nalejt jednou za čas ocet a spustit krátkej program na praní mě to pomáhá a vyčistí to i pračku od vodního kamene
![]()
Ahojky, mám pračku rok starou a začala nepříjemně smrdět. Jsem z toho nešťastná, má plnění vrchem, po vyprání je otevřená a nepříjemně smrdí. Používám prášky sypané, někdy tam dám gelové, syn se podíval na filtr, vyčistil a stejně smrdí. Je to nepříjemné, člověk si připadá jako nějaké čuně, vlastně nemůže za to, co se v té pračce děje. Mám dobrý pocit, že v tom nejsem sama. Zkusím ten ocet a uvidím.
Zkusila bych nalit flasku octa a nechat probehnout program na vysokou teplotu bez pradla.
Ještě doporučuji odpojit odpadní hadici a prohnat ji Krtkem a horkou vodou… u nás to pomohlo.
JJ,. přesně, vyvařit octem a na 95°C. Nám to stará taky dělala a tohle jediný pomohlo
Já používám na střídačku Savo, ocet a kyselinu citronovou. Dvířka i zásobník nechávám otevřené. Vše mi doporučil opravář, tak žádný strach. ![]()
No já vyvařila octem a bylo to 100krát horší. U nás pomohlo změnit aviváž, pračku i hadici manžel prolezl a nikde nic. Změna aviváže a nic nám nesmrdí ![]()
Nám pomohl takový čistič od Electroluxu, něco jak bývá do myček, je to i na vodní kámen a na celkové pročištění pračky