Zavedla jsem tampon i s částí obalu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.12.13 08:37

Tak jsem mluvila s dr. Mám přijet na vyvolávačku a koupit si třeba Rosalgin na výplachy.
Doufám, že to dostanu pořádnou MS :zed: a budu se tady svíjet v bolestech.

Všem dík a už ty tampony budu kontrolovat :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.12.13 08:54
@Krkael píše:
Teda vlastně stalo, teď si vzpomínám - ale to jsem ho zavedla s celou horní půlkou, takže po vytahnutí byla horní půlka ještě použitelná, kdybych ten vrch sundala :lol:

Tohle se stalo ségře :lol:. Když už si nezapomene tampón vzít, tak ho použije i s obalem :mrgreen:

K zakladatelce - pokud tam ten obal byl přes měsíc, normálně vyšel a nemáš obtíže, tak bych aféru nedělala :nevim:. Pokud bys z toho měla mít nějakej zánět, tak bys ho měla už dávno…

• Citovat
  • Upravit
12262
13.12.13 09:04

Nejsi blbka stalo se to každé druhé babě, když jsem párkrát spěchala a ten obal byl průhledný tak jsem to prostě přehlídla, většinou na tom tamponu zůstal(mám slabé menzes) a nebo ze to ze mě pak vypadlo ale žádný stres. dle mě z toho spožděnínemáš, zánět nevím ale nemyslím si to, prostě se to tak nějak sešlo dokupy, moje máti byla na operaci se spodkem a zapomněli jí vytáhnout všechny stehy, rok jí tam hnily, prohlídky to nezjistily a až na roční prohlídce jí je dr. vytáhla, ani si nepřej vědět jak vypadaly. no a zánět máti neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
13.12.13 09:17

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ne pardon mě to pobavilo a něco připomnělo
každopádně bych návštěvu lékaře neokládala :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Zzzuuz
13.12.13 09:34

:D :D :D nic si z toho nedělej. Mě se to onehdá stalo taky a musela jsem se tomu fakt smát. A to jsem měla celý den lítačku a tampón vyměnila snad po 10ti hodinách a nic z toho nebylo. Ovšem každý může reagovat jinak. Chápu tě, já jsem taky ze všeho vyplašená, ale možná na to jen pořád myslíš, trápíš se tím a pak ti příjde každá změna jako následek toho kousku obalu v tvém těle. Myslím si, že to bude dobré, uvidíš :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.12.13 20:51

Děvčátka, dostala jsem vyvolávačku a budu čekat ;) Na zánět to nevypadá, spíš mě bolí břicho z toho očekávání :zed:

Minule, když to tady kdosi psal v diskuzi, tak jsem si klepala na čelo a smála se :roll: no a vidím, že se to stává i v lepších rodinách :mrgreen:

Takže všem krásné svátky bez nehod :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymn.250
9.8.24 15:50

"@MDK :oops:

Příspěvek upraven 04.01.25 v 21:46

• Citovat
  • Upravit
24867
9.8.24 21:56
@Anonymn.250 píše: Více

Myslíš, že ti po 11 letech odpoví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
9.8.24 22:03
@lucad77 píše: Více

já nechápu, jak to ti nováčci dělají, že často vyštrachají staré diskuse a píšou do nich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí