Zavinovat půlroční

168
3.11.14 20:27

zavinovat půlroční

Ahoj chtěla jsem se zeptat. Svou už pozítří půlroční dceru musím dávat na spaní do zavinovačky. Dělala jsem to první měsíc po narození pak už odmítala. Úderem pátého měsíce to opet začala vyžadovat. Vím že je možná pozde, ale zavinovat nebo ne? Prosím poraďte. Děkuji

PS. Sice už jednu dceru mam ale tu jsem zavinovala první dva měsíce pak už dále nechtela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
3.11.14 20:31

@Anna Ku pokud to vyžaduje, klidně zavinuj.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
3.11.14 20:32

A jak to vyžaduje, tomu nerozumím..
Jinak za mě - v 6m už mi na to přijde velká. Na druhou stranu, pokud jí to vyhovuje, tak nevidím důvod proč to nedělat. Věčně to nebude. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
3.11.14 20:32

Pokud to chce, zavinuj, neboj, do 18 jí to nezůstane :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
3.11.14 20:33

Proč ne ;) Půlročáka jsem určo ještě zavinovala, minimálně na spaní přes den, jak nebyl zavinutej, tak spal 10min a šlus, zavinutý přeci jen vydržel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
3.11.14 20:37

@Anna Ku já zavinovala do 9 měsíců, takže v pohodoě! A dnes spí ve spacím pytli, takže taková náhražka zavinovačky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
3.11.14 20:37

Syna jsem zavinovala do 8 měsíců, měl to rád. Dceru (3m) na noc zavinuju, přes den mrška chrní jen v kočáře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
3.11.14 20:38

Zavinovala jsem dokud bylo třeba. Hlavně holku, ta na psaní potřebovala zabalit dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
3.11.14 20:41

Já zavinovala asi prvních 14dní a pak jsem měla pocit, že jí to nesedí. přestala jsem a zpětně si říkám, že to byla chyba. opět jsme začaly někdy v pátém měsíci a najednou jsem měla večer mnohem spokojenější miminko.
přestaly jsme pak až kvůli tomu, že začala hrozná vedra a v zavince by se to nedalo. to bylo dceři asi 7 měsíců. řešila jsem to tak, že jsem ji během usínání držela za ruce, aby s nimi neházela. jakmile usnula na tvrdo (naštěstí během pár minut), tak jsem ji pak opatrně pouštěla. evidentně ji to vyhovovalo. jakmile měla ruce na volno, pořád s nima házela a budila se.
o zavinování jsem tu viděla dost diskuzí a četla jsem zkušenosti maminek, které zavinovaly klidně i v roce. pokud to dítěti vyhovuje, tak proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
3.11.14 20:45

Moc všem děkuji za rady a zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
3.11.14 20:46
@marmelada78 píše:
A jak to vyžaduje, tomu nerozumím..
Jinak za mě - v 6m už mi na to přijde velká. Na druhou stranu, pokud jí to vyhovuje, tak nevidím důvod proč to nedělat. Věčně to nebude. :nevim:

Pokud není zavinuta neusne a pokud ano jen na chvilku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4962
3.11.14 20:50

Já zavinovala též do půl roku, pak se naučil spát bez. Neřeš to a zavinuj, ať se klidně vyspite :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
3.11.14 20:52

Já jsem děti nikdy nezavinovala, nesnesly to. Ale pokud to tvoje děťátko vyžaduje, tak do toho, ať se mu krásně spinká :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
3.11.14 20:54

Moc moc moc děkuji že umíte skvěle poradit itakhle vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1940
3.11.14 20:56

Já zavinovala asi do 9 měsíců, lezly mu z toho nohy ale bez zavinky prostě nechtěl spát :D pak to samo přešlo, děti si samy určí co potřebují, není potřeba mít obavy jeslti na to už dítko není velký :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí