Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@SS123 píše: Více
Vertigo se projevuje hlavně při změně polohy těla a nevím, že by u něj mělo něco bolet. Ale to ti poví neurolog.
To záleží, zda je funkce snížená či zvýšená. Bušení srdce bývá u hyperfunkce. To si vygooglit můžeš. ![]()
@ka2ka píše: Více
Dobrý den myslíte? Uvidím co mi řekne doktor na Neurologii ať hlavně nejsem za blázna
@lucad77 píše: Více
Dobře děkuji. Proste mě štve to ze skoro nic nemůžu udělat jak se motám.
klidně to může být panický záchvat, nebo i nedostatek minerálů ![]()
Upřímně bych byla rada kdyby to bylo něco takového víte já se hned bojim a myslím na nejhorší no.
@SS123 no ano, může to být nějaká ataka…já v pubertě měla až téměř astmatické záchvaty a vechno to bylo psychický a nebo po dětech jsem prodělala únavovej syndrom, kde jsem měla normálně 3 měsíce zvýšenou teplotu a pocit, že jsem nachlazená a neskutečná únava, migrény, přitom veškeré testy byly úplně v pořádku…holt dlouhodobý stres dělá svoje. Pakliže vám veškeré testy dopadnou dobře, určitě není odvěci starat se i o duševní zdraví ![]()
@l.marek85 píše: Více
Tak děkuji uklidnila sem se no poslední dobou mám docela dost stresu tak uvidím jak dopadnu na Neurologii ale mockrat vám děkuji. Člověk hned mysli na nejhorší no
Takže to ze mám divny tlak na hrudi, píchání u srdce a jde to až do zad, tak by to mohlo byt od stresu tedy.
Podivej do teto prehledne tabulky, vsechny priznaky sedi, ze?
@Svetluska55 píše: Více
Ano přesně tak až na par věcí to fakt sedí!!! Takže to bude tohle dekuji moc
@Svetluska55 píše: Více
Je neuvěřitelne co se muže dít s tělem při této úzkosti a strachu
Tak na neurologii te dovysetri, aby vyloucili organickou pricinu, pravdepodobne nic nenajdou.
Zalezi na tom, jestli mas jen spatne stresove obdobi nebo je to dlouhodobejsi problem. Zazila jsem znameho, co se slozil s atakou a bylo to proste vycerpanim.
Pokud je to dlouhodobejsi problem, hledej psychiatra a psychologa, ale muzes zacit u praktika. Lehci antidepresiva ti napise i on a ty ziskas cas s tim neco delat.
Drzim palce.
Pan doktor v Nemocnici mi napsal zprávu a v té je napsáno, ze by to mohlo byt prý nějaké Vertigo