Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Svetluska55 píše: Více
Dobrý den, teď mě ještě napadá něco jsem spíše četla, jak mám problém stemi zavratemi a rovnovahou při chůzi nemohl by byt problém na mozku? To víte četla sem na internetu věci tak se bojim aby nebylo něco s mozkem.
@lucad77 píše: Více
Dobrý den, teď mě ještě napadá něco jsem spíše četla, jak mám problém stemi zavratemi a rovnovahou při chůzi nemohl by byt problém na mozku? To víte četla sem na internetu věci tak se bojim aby nebylo něco s mozkem.
@lucad77 píše: Více
Já vím 😔 je to to nejhorší co člověk muže udělat no.
@SS123 píše: Více
Ach jo. Tvoje uzkost te ma a pekne si te dava.
Hele, ja zazila zavrate z x ruznych pricin a ani jednou to nebylo zpusobene nadorem na mozku.
To, ze se hned zacinas domyslet a googlit znamena, ze trpis uzkosti.
Pohledej tu treba diskuze Heduš nebo velice vyzivna je diskuze Umírám na ALS. Kdyz se jedna o nekoho jineho, je krasne videt, jak se ty lidi toci v bludnem kruhu strach-uklidneni. Nici si zivot absurdnimi strachy a domnenkami. Tak nebud taky takova.
@Svetluska55 píše: Více
Děkuji vám, nic hledat už nebudu. Dělám si to sama hledám blbosti a pak to tak vypadá.
@SS123 píše: Více
opravdu nic negooglit, lidskej mozek je nastavenej hledat souvislosti i tam kde nejsou a pak se trápí věcma který se na 98% nestanou…diagnozu nechte na doktorovi, který opravdu ty souvislosti vidí jasněji, než lajk s googlem. ![]()
Příspěvek upraven 13.05.24 v 13:01
@l.marek85 píše: Více
Dobrý den, už nic nehledam radši. Dnes jsem byla na Neurologii, a dopadlo to tak ze mi prokrupl pan doktora zadá, a napsal mi Hořčík. Prý by ty závratě mohli byt z krční páteře. Kontrola prý za 3-4 týdny.
@Svetluska55 Dobrý den, už nic nehledam radši. Dnes jsem byla na Neurologii, a dopadlo to tak ze mi prokrupl pan doktora zadá, a napsal mi Hořčík. Prý by ty závratě mohli byt z krční páteře. Kontrola prý za 3-4 týdny.
Tak já vám mockrat děkuji. Jsem uklidněna ze to není nic vážnějšího