Zbavili jste se štěnic?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76749
13.9.24 11:33

Ale už mě také napadlo - nemůže to mít zakladatelky sestra blechu?
ale ta dává štípance zřejmě po jednom :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42173
13.9.24 11:34
@Anonymní píše: Více

Pochopila jsi, jak postřik funguje? Takže ještě jednou: Z vajíčka se vylíhne nová štěnice - ta musí přelézt přes tu chemikálii, napije se klidně na člověku, zaleze a chcípne. A tak furt dokola, dokud se nevylíhnou všechny štěnice. Trvá to minimálně měsíc a jsou potřeba minimálně 2, často 3 postřiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
13.9.24 11:34

Syn má tři za sebou, hnusné, velké, částečně se to infikovalo a je to od komára. Ta úzkostná porucha jí dost možná nedovolí, aby tu situaci vyhodnotila normálně.

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
13.9.24 11:37

@Havlova v tomto případě dezinsektor nenašel ani ty štěnice.

• Citovat
  • Upravit
1107
13.9.24 11:38

Já bych jako první věc koupila past na štěnice, jestli tam skutečně jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76749
13.9.24 11:39
@Catalina123 píše: Více

to už v těch minulých diskusích také lidi psali,
pro zakladatelku - použila tyto pasti sestra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42173
13.9.24 11:40
@Velryba černá píše: Více

Já si také myslím, že to bude už psychické. Ale i kdyby nebylo, funguje to prostě jinak než Biolit (a takhle si to zřejmě představovala).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
13.9.24 11:42

@Havlova dva postřiky prý byly a dezinsektor je nenašel. Nevěřím tomu, že jsou tak blbí a nepoznali by to.

• Citovat
  • Upravit
1107
13.9.24 11:50
@stinga píše: Více

Jo psala jsem jí to i já. Myslím si, že je potřeba se ujistit, že tam skutečně jsou. My měli teda jinej hmyz, ale ještě měsíc po likvidaci mě svrběly nohy a zdálo se mně, že po mě lezou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76749
13.9.24 11:53

přesně, je to stejné, jako když se člověk baví o vších - hned tě svrbí hlava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.24 11:54

Zrovna se to řeší u nás v baráku u sousedů, že i přes 2 postřiky se to vrátilo. Tak udělali kontrolu v bytech okolo, vedlejší byty (my) jsou čisté, ale štěnice našli v patrech pod i nad. Lezly asi stupačkami, prý v teplých měsících je možné, že i po fasádě.

Je potřeba projít sousední byty a vyhubit je ve všech ve stejnou chvíli, když hubí každý sám za sebe, tak zase nalezou z těch okolních bytů.

• Citovat
  • Upravit
42173
13.9.24 11:55

Obávám se, že by tvrdila, že ty pasti nefungují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
13.9.24 11:57

Mne takhle stipaly faraoni, livance strasny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.24 11:57

Odsunout postel od zdí a nohy postele dát do nádoby s vodou, aby se tam nemohly dostat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.24 12:04
@Velryba černá píše: Více

Tak on jí kontroloval jen ten základ, protože na první pohled byt není zamořený, když jsem si o tom četla, tak štěnice se většinou zdržují 85% na matraci a v postelích, noční stolky a těsná blízkost postelí a zbytek až 6 metrů od, tak to je potom těžké, má domluveného jiného deratizátora za necelé tři týdny a ten tvrdí, že mohou být i pod lištami, prý zkontroluje postele, matrace, noční stolky a pokud nic, tak odmontuje lišty a použije jinou látou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný