Zdravé s postiženými?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.6.11 18:06

beruska on mě tim nahodal, já s ní kamarádit nepřestanu, ale měla jsem tendenci k ní jít když bude sama :oops: ale prdím na to, malá se tam vždycky těší ,tak co.

• Citovat
  • Upravit
51750
24.6.11 19:56
BaraF píše:
Já se postižených nebojím ani neštítím, je mi jich prostě líto, žádná pozitiva na postižení ale nevidím. A upřímně řečeno nevím co bych si mohla povídat s někým kdo po zplození těžce postiženého dítěte přivede na svět další a ani druhá krutá zkušenost ho neodradí od dalšího pokusu. Já bych nechtěla mít dva sourozence retardy a nepřeju to ani svým či jiným dětem. Takže já bych si asi tyto lidi za přátele nezvolila a nenavštěvovala je s dětmi.

baraF nic proti, ale tvůj názor se mi nějak nelíbí. Né každý postižený, je už jako postižený zplozeny. Má dcera je taky hendikepovaná a přesto jsem šla do dalšího těhotenství a víš proč? Především i proto, že chci pro svou starší dceru mít sourozence, který tu s ní bude, až my rodiče tu nebudem. :wink:

Anonymní já bych kamarádku stále navštěvovala, žádné riziko pro tvé dítě fakt nehrozí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
24.6.11 20:17

No ja bych asi nevybrala za pritelkyni Baraf - ale stejne bych se ji nestranila, ja se nejak nikoho nestranim. Vlastne docela casto u pratel ulitle postoje akceptuji, podminka ale obvykle je, je jsme se nejdriv pratelili a pak se uchylka projevila. Privadi me to na myslenku, kterou jsem chtela diskutovast jiz drive - jestli odlisnosti ve svetonazorech brarani fungovani pratelstvi (treba kdybyste zjistily, ze vase fakt dobra pritelkyne popira holocaust).

k tematu - nemyslim si, ze by kontakt s potitenym ohrozoval vyvoj ditete, pokud by dite ovsem nevyrustalo jenom mezi postizenymi. Ano, deti sice napodobuji, ale dokazi si vybrat vzory. Vzdyt deti ziji i se zviraty a nechovaji se jako psi a kocky. Teda muj mladej nekdy chodi po ctyrech a dela haf haf, ale me to nijak neznepokojuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
24.6.11 21:29
Anonymní píše:
beruska on mě tim nahodal, já s ní kamarádit nepřestanu, ale měla jsem tendenci k ní jít když bude sama :oops: ale prdím na to, malá se tam vždycky těší ,tak co.

tak jestli se tam tvoje mala pokazde tesi,tak si myslim, ze tu neni co resit :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8049
26.6.11 21:29
BaraF píše:
Já se postižených nebojím ani neštítím, je mi jich prostě líto, žádná pozitiva na postižení ale nevidím. A upřímně řečeno nevím co bych si mohla povídat s někým kdo po zplození těžce postiženého dítěte přivede na svět další a ani druhá krutá zkušenost ho neodradí od dalšího pokusu. Já bych nechtěla mít dva sourozence retardy a nepřeju to ani svým či jiným dětem. Takže já bych si asi tyto lidi za přátele nezvolila a nenavštěvovala je s dětmi.
:poblion: :poblion: :poblion: :poblion:
No comment!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.11 22:57

zdravé dítě postižení nechytne, prostě se vyvíjí zdravě a když se bude chvilku opičit po nestandartním chování postiženého kamaráda, nijak jí to neublíží

baraf - ty bys potřebovala nakopat, to je názor hodný sobce nad sobce, tvoje zdravé děti klidně mohou skončit jako „ti postižení, kterých je ti tak líto“, stačí blbej úraz - hlavy, dušení, přitopení. Cokoliv, nevíš dne ani hodiny.

A i postižené dítě může být dokonalé a hodnotnější člověk než ty!!!!

• Citovat
  • Upravit
beruska7908
1.7.11 23:02
Anonymní píše:
zdravé dítě postižení nechytne, prostě se vyvíjí zdravě a když se bude chvilku opičit po nestandartním chování postiženého kamaráda, nijak jí to neublíží

baraf - ty bys potřebovala nakopat, to je názor hodný sobce nad sobce, tvoje zdravé děti klidně mohou skončit jako „ti postižení, kterých je ti tak líto“, stačí blbej úraz - hlavy, dušení, přitopení. Cokoliv, nevíš dne ani hodiny.

A i postižené dítě může být dokonalé a hodnotnější člověk než ty!!!!

souhlas :palec:

• Citovat
  • Upravit
29321
23.9.11 15:01

BaraF, je mi z tebe špatně a smutno :roll: jsem vděčná svému postiženému synovi,že mám jasno v tom kdo je dobrý přítel a kdo falešný ............pár přátel se zachovali podobně jako ty .....vůbec mě to nemrzí. Přibylo nám spoustu pevných přátelství za které děkuji synovi :srdce:
A budeš se divit ,ale jsme zodpovědní rodiče a už přes rok pracujeme na miminku :andel: To jestli bude zdravé ,nebo postižené neovlivníme :wink: každopádně budu milovat klidně i dvě nemocné dítka (ty je nazýváš retardy)
Zakladatelko, dělej to co cítíš …nic jiného nemůžu poradit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová