Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Tam mě má doktorka neposlala…
ale minulý týden mi dělali CRP v nemocnici a to jsem měla v pořádku…
Vůbec nevadí, žes měla CRP v pohodě. Na infekčním bych si trvala, tam ti udělají podrobnější rozbor krve.
@Anonymní píše:
Nn, ale to prý nebude, neb jsem neměla klíště ani stipanec, který by byl divny…
to vůbec nevadí, já si taky nebyla jistá kdy mě kouslo klíště a měla jsem podobný příznaky a nakonec jsem jí měla…taky mě hned napadla borelka
@Anonymní píše:
Nn, ale to prý nebude, neb jsem neměla klíště ani stipanec, který by byl divny…
to ja hola taky ne…dokonce dle vysledku z krve jsem mela vysledky, ktere znacily borelii akutni a i chronickou…koukala jsem jak puk…neni to jen od klistat, prenasi to i komari aj. drobny hmyz…trvala bych na odberu
Ahoj holky.. update foto. Na očích je to celkem lepší, ale ten krk je děsnej. Pozítří budu mít výsledky z krve a půjdu i na kožní…
http://www.priznaky-projevy.cz/…evy-symptomy
Mrkni na to, už jsem psala, že by se mohlo jednat o toto - je tam i zmínka o tom, že u žen se může rozvinout erythema nodosum http://www.priznaky-projevy.cz/…evy-symptomy
Zdravim, tak co jak to vypada, uz neco vis? Ja mela neco podobneho, unava, vycerpani a tak vsechno krom te vyrazky a podle doktroky jen stres a jarni unava, pak to samo preslo a tuk tuk dobry.
Tohle PRESNE mela moje mama vloni pred Vanocema. I CRP jsme delali, vsechno dobry, rozdrapala si tu vyrazku az do krve, na kozni taky masticky, bez efektu. Nakonec po dvou mesicich silene zezloutla a verdikt znel zloutenka typu E - „zabijackova zloutenka“ vznikajici ze spatne tepelne upravenyho infikovanyho veprovyho masa. Nejedlas neco takovyho? Treba ochutnavani karbanatku, sekany pred tepelnou upravou atd.
Vsechno zacalo obrovskou unavou, potom tmava moc. Nech si urcite udelat vysetreni jater. Je to stejne nebezpecny jako ostatni zloutenky, ale leci se to pomerne snadno + min. pulrocni dieta.
Anonym kvuli udajum o zdravi a o rodine.