Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Vyžadovala bych komplexní vyšetření krve, jater a sono…
Někde to má svůj původ, někde už je problém…
https://www.ulekare.cz/…-rukou-10096
Máš k tomu velké předpoklady…takže bych vyhledala odborníka a vykašlala se na kožní momentálně..
Ahoj, v létě jsem měla podobné příznaky. Ohromná únava, celkové vyčerpání těla, stále jsem spala, zle se mi dýchalo a bolela mě hlava a úplně všechny klouby a kosti v těle a vyrážka jen na jednom místě na břiše. Šla jsem k Dr a ten okamžitě reagoval, provedl odběry a druhý den nasadil silné léky, měla jsem zánět srdce způsobený nějakým virem. Vysvětloval mi, že je toto onemocnění těžce rozpoznatelné, že málo doktorů to včas odhalí, a je to hrozně nebezpečné. Řekl mi, že toto bývá jeden z hlavních důvodů proč se mladým lidem transplantuje srdce, že jde o včasnou diagnosu. Hrabala jsem se z toho 2 měsíce. Netvrdím, že máš toto samé. Jen to opravdu nepodceňuj a ráno okamžitě nastup k doktorovi, že chceš provést odběry a EKG. Bude to něco skrytého a léčba vyrážky sama o sobě nepomůže!!! Držím palce!
@pannda píše:
Užíváš nějaké léky dlouhodobě?
Nn, právě, že nic neberu… a nikdy jsem nebrala :/
@Tableta píše:
Na infekčním bylas?
Tam mě má doktorka neposlala…
ale minulý týden mi dělali CRP v nemocnici a to jsem měla v pořádku…
Taky bych se přikláněla k vyšetření na infekčním? Tvůj stav by i celkem mohl ukazovat na yersinie…
@lajovka píše:
Jeste me napada-testy na borelii probehly?
Nn, ale to prý nebude, neb jsem neměla klíště ani stipanec, který by byl divny…
Ahoj maminky, holky.
Trápí mě zdraví. Už jsem zde na diskuzi psala, ale nedá mi to.
Trápí mě obrovská únava - spala bych neustále (od pondělka jsem na neschopence a prospim třeba 15 hodin denně), bolí mě kolenni klouby, celkově se cítím hrozně slabá, nesoustredena, bolí mě i hlava a je mi celkově špatně po těle, špatně se mi i dýchá. Do toho všeho mám desne vyrážky (viz foto), vždy je červená, pak seschne, sloupe se a na novo. Kožní s mou praktickou mi dali už i kortikoidy 3× denně (alergie to není) a na revmatologii mě mohou vzít nejdříve za 2 měsíce, pouze kdyby to bylo akutní, tak s hospitalizaci by se na mě někdo podíval…
nemáte některá zkušenosti? Opravdu se s tím trápím…
Dodám, ze na pleť teď nic krom předepsaných věci nepoužívám už přes měsíc…