Vydání zdravotní dokumentace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
DENI.bl
5.3.13 00:26

karta

• Citovat
  • Upravit
6971
5.3.13 01:19

Vím že občas ti tu kartu nedají protože nakonec můžeš zjistit že si účtoval to co ti vůbec neudělal;).. Přítelovi dala kartu doktorka v pohodě když přecházel k mojí obvoďačce… Ale na papíru z nemocnice když mu šili ruku napsali, že dostal injekci (bylo to tam nějak popsaný), ale on nic takového nedostal… dostal tetanovku, to ano, ale ta tam byla napsaná zvlášť plus ta jiná injekce..:D.
občas si tam účtují opravdu kraviny..ale tak ať, jen si myslím, že bych byla hodně naštvaná kdyby mi někdo nedal MOJÍ kartu.. jsou tam informace přece o tvé osobě tak by to mělo být tvé ne…:/ alespoň kopie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina7890
6.3.13 04:11

@Terulisekk myslím si, že kartu ti dát nemusí. Ona ta karta je majetkem myslím toho zdravotnického zařízení. měkl by ti dát nějaký výpis nebo opis, ale tu kartu nemusí. Máš právo se do ní podívat, ale vydat jí ne, to je jen dobrá vůle toho lékaře.
Dost se mi nezdá, že by tvému příteli naúčtovali nějakou injekci navíc. Píchnutí injekce je za pakatel, myslím, že ani se to samostatně účtovat nedá. Třba mu tu ruku opichli něčím, než mu to začali šít nebo tak něco.

• Citovat
  • Upravit
6971
6.3.13 13:35
@Martina7890 píše:
@Terulisekk myslím si, že kartu ti dát nemusí. Ona ta karta je majetkem myslím toho zdravotnického zařízení. měkl by ti dát nějaký výpis nebo opis, ale tu kartu nemusí. Máš právo se do ní podívat, ale vydat jí ne, to je jen dobrá vůle toho lékaře.
Dost se mi nezdá, že by tvému příteli naúčtovali nějakou injekci navíc. Píchnutí injekce je za pakatel, myslím, že ani se to samostatně účtovat nedá. Třba mu tu ruku opichli něčím, než mu to začali šít nebo tak něco.

nene, přítelovi nic takového nepíchli..ale tak to my neřešíme:) spíš se nad tím usmíváme:)
Jinak jemu tu kartu dali do ruky, je to fajn, protože by to trvalo zas dlouho než by to přešlo z toho do toho:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty